Nejprodávanější audioknihy ke stažení v roce 2022
detektivky

Marco - 20%
(3x)

Žádné zákoutí není dost temné… Jak se ztratit v ulicích Kodaně, aby vás nenašel nikdo z rodinného klanu ani policie? Patnáctiletý Marco utíká před svým strýcem, který by ho chtěl zmrzačit, aby jako žebrák víc „vydělával“.

detektivky
Ukázky

Marco

299 Kč
239 Kč
Složka 64 - 20%
Zneužívání a násilí patřily ještě před čtyřiceti lety do každodenního života žen deportovaných na dánský ostrov Sprogo. Podobný osud potkal i Nete Hermansenovou, jíž následky zdejšího pobytu pronásledují celý život.
detektivky
Ukázky

Složka 64

299 Kč
239 Kč
Ve službách zla - 20%
(2x)

Cormoran Strike čelí pomstě v nejtemnějším případu své kariéry. Představte si, že obdržíte balíček s useknutou nohou… Neohroženou Robin, asistentku soukromého detektiva Cormorana Strika vyděsí záhadný balík k smrti. Jejího šéfa jen tak něco

detektivky
Ukázky

Ve službách zla

299 Kč
239 Kč
Muž z ostrova Lewis - 20%
(10x)

Fin Macleod se vrací na svůj rodný ostrov, z klidu jej však vytrhne nález mrtvého muže, který byl podle DNA příbuzný s otcem jeho dávné lásky Marsaili. Druhý díl trilogie Lewis.

detektivky
Ukázky

Muž z ostrova Lewis

299 Kč
239 Kč
Svědkyně ohně - 20%
(7x)
Další krimi od autorské dvojce ukryté za pseudonymem Lars Kepler, navazuje na úspěch předchozích románů Hypnotizér a Paganiniho smlouva. V ústavu pro dívky se sklony k destruktivnímu chování dojde k děsivé vraždě jedné z chovanek ...
detektivky
Ukázky

Svědkyně ohně

299 Kč
239 Kč
Proč nepožádali Evanse? - 20%
(1x)
Během nepříliš vydařené hry na golfovém hřišti v Marchboltu objeví Bobby s doktorem Thomasem u odpaliště na sedmnáctou jamku muže, který spadl z útesu. Syn místního vikáře, jenž u nebožáka čeká na doktorův návrat, vyslechne jeho poslední slova...
detektivky
Ukázky

Proč nepožádali Evanse?

349 Kč
279 Kč
Ukradené životy - 20%
(1x)
Silniční dělník objeví ve výkopu tělo těhotné dívky. Téhož dne se u dveří inspektorky Lottie Parkerové objeví cizinka se synkem a prosí o pomoc při hledání ztracené přítelkyně.
detektivky
Ukázky

Ukradené životy

369 Kč
295 Kč
6x Sherlock Holmes - 20%
(1x)
Výběr z již legendární knihy povídek Dobrodružství Sherlocka Holmese.
detektivky
Ukázky

6x Sherlock Holmes

129 Kč
103 Kč
Dětské detektivky s hádankou - 20%
Deset původních českých detektivních příběhů pro děti s hádankou.
detektivky
Ukázky

Dětské detektivky s hádankou

179 Kč
143 Kč
Doteky hříchu - 20%
Legenda české detektivní tvorby Roman Cílek vydává již několik let edici detektivních povídek, ke kterým čerpá inspiraci studiem policejních spisů.
detektivky
Ukázky

Doteky hříchu

290 Kč
232 Kč
Drak spí - 20%
(6x)
V zapadlé jihočeské vesničce se před čtrnácti lety odehrálo něco, o čem Eliščina matka už nikdy nechtěla mluvit. Některá tajemství je lepší zapomenout.
detektivky
Ukázky

Drak spí

319 Kč
255 Kč
Mrtvý na Pekelném vrchu - 20%
(5x)
Historická detektivka či špionážní thriller z období tureckých nájezdů se svéráznými hrdiny – ostříleným válečným veteránem Steinem a vzdělaným notářem se slabostí pro ženy a víno Barbaričem. Ti řeší případ vraždy šlechtice a velezrady.
detektivky
Ukázky

Mrtvý na Pekelném vrchu

349 Kč
279 Kč
Později - 20%
(2x)
Syn svobodné matky, Jamie Conklin, nechce nic víc než prožít obyčejné dětství. Jenže Jamie není obyčejné dítě. Jamie se narodil s nadpřirozenou schopností, matka ho ale nabádá, aby to tajil.
detektivky
Ukázky

Později

329 Kč
263 Kč
Údolí - 20%
(3x)
Malá vesnice v srdci Pyrenejí je po sesuvu půdy naprosto odříznutá od okolního světa a zdejší obyvatele navíc děsí sériový vrah, který za sebou nechává znetvořené oběti.
detektivky
Ukázky

Údolí

399 Kč
319 Kč
1793 - Vlk a dráb - 20%
(7x)
Zacpěte si nos, zavřete oči, nastražte uši a ponořte se do stoky zločinu!
detektivky
Ukázky

1793 - Vlk a dráb

399 Kč
319 Kč
Dokonalé ticho - 20%
(4x)
Když všechno ztichne, kdo je uslyší křičet? Čtvrtý případ inspektora Callanacha a šéfinspektorky Turnerové.
detektivky
Ukázky

Dokonalé ticho

349 Kč
279 Kč
Hrůza v Dunwichi a jiné příběhy - 20%
To nejlepší z tvorby zakladatele žánrů fantasy a sci-fi H. P. Lovecrafta v jedné audioknize. Do napínavých příběhů s propracovanou atmosférou se vkrádají vetřelci z jiných planet i bezejmenní obyvatelé hlubin moříi i staří bohové.
detektivky
Ukázky

Hrůza v Dunwichi a jiné příběhy

299 Kč
239 Kč
Jičínské pole mrtvých - Letopisy královské komory - 20%
(1x)
Za městem Jičínem na cestě k Zebínu je ohrazená louka, na níž se od pradávna pohřbívaly oběti morových epidemií, ale také popravení zločinci, sebevrazi a kacíři. Jednoho dne se na této louce objeví mrtvé tělo velíšského lesmistra.
detektivky
Ukázky

Jičínské pole mrtvých - Letopisy královské komory

249 Kč
199 Kč
Kamenná opice - 20%
(1x)
Je jako přízrak… kde se ukrývá? K přístavu na Long Islandu se blíží velká čínská nákladní loď s uprchlíky a lidskými otroky. Americkým úřadům se podařilo zjistit, že na palubě se nachází i mezinárodně hledaný zločinec zvaný Duch, a požádaly o spolupráci věhlasného detektiva Rhyma a jeho asistentku Sachsovou.
detektivky
Ukázky

Kamenná opice

349 Kč
279 Kč
Krev na kapradí - 20%
Audiokniha navazuje na úspěšnou sérii povídek z různých okamžiků a míst české historie. První část obsahuje osm příběhů z období vlády krále Přemysla Otakara II. Hlavním vyšetřovatelem je královský prokurátor Oldřich z Chlumu.
detektivky
Ukázky

Krev na kapradí

249 Kč
199 Kč
Zobrazuji 81 - 100 z 248 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 13 > >>