Nejprodávanější tituly v roce 2022
předškoláci

Pod mořskou hladinou - 11%
Seznam se s rybkami, chobotnicemi a jinými mořskými tvory v této krásně ilustrované knížce s pohyblivými prvky.
předškoláci

Pod mořskou hladinou

224 Kč
199 Kč
Prvních 100 dopravních prostředků - 11%
Fascinují vaše dítě náklaďáky na stavbě, traktory na polích a rychlé motorky na silnicích? Pak je tato knížka zaměřená na rozvíjení slovní zásoby z oblasti dopravních prostředků určena právě jim. Sto různých strojů - sto různých obrázků s popisky.
předškoláci

Prvních 100 dopravních prostředků

179 Kč
159 Kč
Šaty pro nevěsty - 11%
(1x)
Objevuj nádherné svatební róby z celého světa. Bohatě vyšívanou marockou taktšitu, nebo slavnostní japonské kimono. Seznam se s tradičními svatebními obřady vzdálených zemí.
předškoláci
Ukázky

Šaty pro nevěsty

224 Kč
199 Kč
Grafomotorika - Slečno i kluku, rozcvičuj ruku! - 11%
S touto knížkou půjde dětem psaní hezky od ruky. Rozcvičovací a uvolňovací cviky jsou doplněny básničkami, které vhodně vedou a rytmizují pohyb. Dítě si tak osvojí jemnou motoriku i nezbytnou souhru řeči, ruky a očí.
předškoláci

Grafomotorika - Slečno i kluku, rozcvičuj ruku!

143 Kč
127 Kč
Mediální činnosti v předškolním a mladším školním věku - 11%
V této publikaci chceme ukázat, jak položit základy mediální gramotnosti a jak vnímat média kriticky a v neposlední řadě poskytnout metodická doporučení, to vše také pedagogům mateřských škol a prvního stupně základní školy.
předškoláci

Mediální činnosti v předškolním a mladším školním věku

431 Kč
383 Kč
Pejsek Tom a jak to začalo - 11%
V této veselé knížce o štěňátku Tomovi se dozvíte, co všechno čeká na malého pejska v novém domově a jak se s nástrahami vypořádá. Knížka je určena pro nejmenší čtenáře a čtenářky – předškoláky a začínající školáky.
předškoláci

Pejsek Tom a jak to začalo

152 Kč
135 Kč
Šaty pro Aponi - 11%
Tato série představuje nejmenším tahitskou, španělskou, indiánskou či eskymáckou kulturu. Děti zábavnou formou získají a zpřesní si své představy o cizích zemích a jejich obyvatelích. V každé knížce objeví 300 samolepek.
předškoláci
Ukázky

Šaty pro Aponi

224 Kč
199 Kč
V zoo není žádná nuda - 11%

Knížka prvního čtení pro děti je zároveň příběhem na pokračování i krátkými pohádkami. Jedná se o příběh chlapce Huga, jehož tatínek je ředitelem zoologické zahrady. Hugo ve volném čase chodí na návštěvu k jednotlivým zvířatům a ta mu vypravují.

předškoláci
Ukázky

V zoo není žádná nuda

194 Kč
172 Kč
Zábavná bludiště pro šikovné děti - 11%
Chceš zažít spoustu zábavy a baví tě řešit spletitá bludiště? Hledání správných cest je skvělá zábava. S krásnými bludišti si užiješ spoustu legrace a zároveň si procvičíš ruku, pozornost i postřeh.
předškoláci

Zábavná bludiště pro šikovné děti

179 Kč
159 Kč
Čtyřlístek se představuje - 11%
Klasické skládací leporelo, jehož námětem je život u Čtyřlístku v průběhu kalendářního roku. Obrázky jsou doprovázeny krátkými jednoduchým texty.
předškoláci

Čtyřlístek se představuje

107 Kč
95 Kč
Zobrazuji 591 - 600 z 767 položek
<< < 1 .. 58 59 60 61 62 .. 77 > >>