Nejprodávanější tituly v roce 2022
předškoláci

Jak Medvěd Bručimír všechno zapomněl - 11%
(1x)
Medvěd Bručimír se jednoho dne ocitl v lese Hustníku. Nepamatoval si, odkud přišel a jak se do Hustníku dostal. Tamní zvířátka se rozhodla, že mu pomohou, aby si na všechno vzpomněl.
předškoláci

Jak Medvěd Bručimír všechno zapomněl

206 Kč
183 Kč
Objevujeme svět! Barvy - 11%
Objevovat svět barev s tímto leporelem pro nejmenší děti od jednoho roku je tak zábavné! Pevné stránky s pohyblivými prvky procvičí i jemnou motoriku.
předškoláci

Objevujeme svět! Barvy

224 Kč
199 Kč
Co to tady cinká? - 11%
Výslovnost ostrých (C, S, Z) a tupých (Č, Š, Ž) sykavek může činit potíže předškolním, ale i starším dětem. Přetrvávají-li potíže dlouhodobě, je nutné vyhledat pomoc odborníka, který posoudí stav mluvidel dítěte nebo dospělého klienta.
předškoláci

Co to tady cinká?

158 Kč
140 Kč
Jak to žije na nádraží - 11%
(1x)
Vítejte na nádraží! Panuje tu opravdu velký shon. Je čas nastoupit do vlaku! Spěchejte a kupte si jízdenky!... Toto dětské leporelo je určeno pro děti od jednoho roku.
předškoláci

Jak to žije na nádraží

224 Kč
199 Kč
Kde rostou peníze? - 11%
Knížka, doprovázena třiceti ilustracemi, přináší víc než rámcovou orientaci ve světě peněz. Děti se z ní dozví i to, proč je hloupé někomu závidět a že v životě existuje spousta důležitých věcí, které se za žádné peníze koupit nedají.
předškoláci

Kde rostou peníze?

179 Kč
159 Kč
Na statku - pro děti od 1–3 let - 11%
V této knížce najdou děti jednoduché barevné kresbičky některých věcí, které mohou vidět kolem sebe na statku, a naučí se je pojmenovávat.
předškoláci

Na statku - pro děti od 1–3 let

62 Kč
55 Kč
Rozpustilé básničky pro malé dětské ručičky - 11%
(2x)
Knížka obsahuje 30 originálních říkanek doprovázených jednoduchými pohybovými hříčkami. Kniha je plná barevných ilustrací na motivy z říkanek a je určena rodičům dětí do tří let.
předškoláci

Rozpustilé básničky pro malé dětské ručičky

89 Kč
79 Kč
Bambulka v zemi skřítků - 20%
(9x)
Druhý příběh Bambulky. Tentokrát se o prázdninách dostane až do země malých lidiček, kde pomůže skřítkovi Merlíkovi zachránit zemi před zlými skřety.
předškoláci
Ukázky

Bambulka v zemi skřítků

89 Kč
71 Kč
Dítě je dítě - 11%
Poté, co se po tatínkovi Žabákovi a mamince Žabákové slehla zem, dvě jejich malé žabičky zůstaly opuštěné. Paní Kosová, pan Krtek a pan Ježek by jim rádi pomohli, ale žádný z nich neví jak.
předškoláci

Dítě je dítě

151 Kč
134 Kč
Klička a gól! - 11%
Téměř detektivní pátrání sportovního reportéra Oskara Ráčka a jeho věrné přítelkyně jezevčice Berty nás zavede do zákulisí tolik oblíbeného sportu, jakým je fotbal.
předškoláci

Klička a gól!

124 Kč
110 Kč
Zobrazuji 601 - 610 z 767 položek
<< < 1 .. 59 60 61 62 63 .. 77 > >>