Nejprodávanější knihy v roce 2022
psi

Parson a Jack Russell Terriér
Nefalšovaný odvážlivec! Malý, ale neustále aktivní teriér vnese elán do vašeho každodenního života, protože jeho životní filozofií je změna, radost a napětí.
psi

Parson a Jack Russell Terriér

143 Kč
Výchova psa
Trocha poslušnosti není na škodu. Chtěli byste, aby váš pes s vámi rád spolupracoval a spolehlivě poslouchal vaše povely – a to nejen tehdy, když na to zrovna má chuť, nebo když ví, že za to dostane nějakou odměnu?
psi

Výchova psa

143 Kč
Hersenwerk pro psy - Psí hlavolamy
Pro psa není nic horšího než nuda. A právě jako nástroj proti nudě vznikl Hersenwerk - hlavolamy a mentální cvičení, která může používat každý, kdykoli, kdekoli a s minimálními náklady.
psi

Hersenwerk pro psy - Psí hlavolamy

233 Kč
Jak porozumět řeči psího těla
Dobrý vztah mezi člověkem a psem lze vytvořit pouze na základě správně fungující komunikace – k tomuto závěru došla Rosie Lowryová po třiceti letech praxe a studia v oblasti výcviku a řešení problémového chování psů.
psi

Jak porozumět řeči psího těla

233 Kč
Jezevčík
Tato knížka vám poskytne informace o všem důležitém, co byste měli vědět o výběru, péči a výchově jezevčíka. Dozvíte se, jak psa správně krmit i jak pečovat o jezevčíka s nadváhou.
psi

Jezevčík

116 Kč
Německý ovčák
Chovejte německé ovčáky s láskou a porozuměním. Odborník na slovo vzatý vás srozumitelným způsobem zasvětí do správného chovu i výchovy německého ovčáka. Seznámí vás s důležitými poznatky chovatelů, instruktorů a zvěrolékařů.
psi

Německý ovčák

116 Kč
Australský ovčák
O tomto plemeni toho u nás zatím mnoho nevyšlo, a proto jsme se rozhodli poskytnout českým, moravským a slovenských chovatelům knihu, která by byla co možná nejkomplexnějším a nejvýstižnějším zdrojem informací o těch psech.
psi

Australský ovčák

629 Kč
Výchova malých psů
Světem na malých tlapkách. Psi malých plemen jsou ideální kamarádi - cítí se dobře v městském bytě, jsou bezproblémovými průvodci na cestách a potřebují méně pohybu než ti velcí. Ale i oni jsou opravdoví psi.
psi

Výchova malých psů

179 Kč
Domácí průvodce zdravím psů a koček
Populárně-naučná kniha, jejíž autorkou je mladá veterinární lékařka, je určena všem milovníkům psů a koček, kteří svým zvířatům chtějí dopřát tu nejlepší zdravotní péči.
psi

Domácí průvodce zdravím psů a koček

314 Kč
Klik a klid
Když mají naši psi problémy s chováním, znamená to nepříjemná omezení pro náš i jejich život a Emma Parsonsová nabízí revoluční řešení pro všechny, kteří se s podobnými potížemi potýkají.
psi

Klik a klid

422 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 99 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 10 > >>