Nejprodávanější audioknihy v roce 2022

Hobit
(5x)
Nejpopulárnější kniha geniálního fantasy spisovatele J. R. R. Tolkiena. Hobit je v prvním plánu pohádkový příběh o velké cestě čaroděje Gandalfa, družiny trpaslíků a hobita Bilba Pytlíka za pokladem střeženým drakem Šmakem.

Hobit

359 Kč
Hovory s Bohem I.
Bestseller, ve kterém autor formou dialogu s Bohem hledá odpovědi na základní otázky víry, života a smrti.

Hovory s Bohem I.

314 Kč
Vražda se zárukou
Září 1938. Nad Československem se stahují válečná mračna, zatímco v pražském Braníku dojde k záhadné vraždě. Hitler žádá Sudety a ve vile čp. 383 v ulici Nad myslivnou je nalezen zastřelený pár.

Vražda se zárukou

314 Kč
Ďáblův nápoj
(1x)
První příběh z plánované edice Zločiny na dvoře císaře Karla IV. Středověká detektivka s Viktorem Preissem a Tomáše Töpferem v hlavních rolích.
Ukázky

Ďáblův nápoj

279 Kč
Aristokratka u královského dvora
(12x)
Někdy je „super“ změnit vzduch, ale pozor na to, s kým ho cestou dýcháte! Pro zpěněnou modrou krev nemůže být život procházka růžovým sadem.

Aristokratka u královského dvora

260 Kč
Klaun si povídá s Bohem
(3x)
Jiří Suchý je člověk mnoha profesí. Zpěvák, divadelník, básník a výtvarník, kterého zná u nás snad každý. Ne každý ale ví, že jeho hudební kariéra, jak sám říká, začala v pražském kostele svaté Anežky České, kde jako malý hoch ministroval.

Klaun si povídá s Bohem

225 Kč
Princ Mamánek
(3x)
Originální pohádka od herce, režiséra a hudebníka Jana Budaře. Těší se, až se stane králem, jenže ostatní se toho dne obávají. Rozmazlený princ Ludvík Otomar Karel XII. zrozený "Vznešený" nikdy neopustil království...
Ukázky

Princ Mamánek

199 Kč
Ďáblova čísla
Při běžné úřední cestě královského písaře Jiřího Adama z Dobronína do Dvora Králové dojde ve městě k vraždě. I když se radnice snaží utajit její okolnosti, mezi lidmi se rychle šíří panika, protože okolnosti napovídají, že jde o zásah temných sil.

Ďáblova čísla

358 Kč
Záhada hlavolamu
(1x)
V temných Stínadlech se cosi dalo do pohybu!

Záhada hlavolamu

332 Kč
Dvanáctá karta
(1x)

Nic není takové, jaké se na první pohled zdá být…

Středoškolačku Genevu se v knihovně pokusil někdo zavraždit. Profesionální zabiják sice napoprvé neuspěl, ale nikdo nepochybuje o tom, že to zkusí znovu.

Ukázky

Dvanáctá karta

449 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 1000 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 100 > >>