Nejprodávanější tituly v roce 2022
stavba a úpravy

Připravujeme zahradu na jaro a léto - 20%
S blížícím se koncem zimy začíná majitel zahrady přemýšlet, co ve své zahradě vylepšit, odkud začít, aby byl v létě se svým dílem spokojen.
stavba a úpravy
Ukázky

Připravujeme zahradu na jaro a léto

135 Kč
108 Kč
Šikmé střechy - 20%
Kniha vám pomůže zorientovat se ve velké nabídce střešních krytin, pojistných hydroizolací, tepelných izolací, okapových systémech a dalších doplňujících materiálů potřebných při rekonstrukci nebo stavbě nové střechy.
stavba a úpravy
Ukázky

Šikmé střechy

144 Kč
115 Kč
Zakládáme a udržujeme ekozahradu - 20%
Přírodní zahrady korespondují se současným zvyšujícím se zájmem o udržitelný způsob života. Snahou autora je ukázat, že zahrada není jenom bojištěm, kde se utkáváme se škůdci a plevelem.
stavba a úpravy
Ukázky

Zakládáme a udržujeme ekozahradu

144 Kč
115 Kč
Nábytek - 20%
Publikace seznamuje čtenáře se základními konstrukčními požadavky na nábytek a zároveň odpovídá na otázky: jak vybrat správný nábytek, na které jeho parametry dát při výběru pozor, jaké matrace jsou optimální pro zdravý spánek...
stavba a úpravy
Ukázky

Nábytek

212 Kč
170 Kč
Připravujeme zahradu na zimu - 20%
Praktická příručka pro všechny zahrádkáře, kteří s nastávajícím podzimem uvítají užitečné rady, co všechno udělat, aby jejich zahrada přestála zimní období bez úhony, z kterého konce začít, aby práce pěkně odsýpala a na nic podstatného nezapomněli.
stavba a úpravy
Ukázky

Připravujeme zahradu na zimu

118 Kč
94 Kč
Psychologie architektury - 20%
Bydlení zajímá snad všechny a všichni máme na uspořádání svého nejbližšího prostředí nějaký názor, chodíme rádi okukovat, inspirovat se či vybírat pěkné věci do obchodů.
stavba a úpravy
Ukázky

Psychologie architektury

271 Kč
217 Kč
Orchideje v bytě a rodinném domě - 20%
V současné době je patrný vzestup zájmu méně známé a těžko dostupné exotické druhy rostlin. Mezi ně patří i atraktivní tropické orchideje. Úspěšnost jejich pěstování však do značné míry závisí na znalostech jejich optimálních životních podmínek.
stavba a úpravy
Ukázky

Orchideje v bytě a rodinném domě

135 Kč
108 Kč
Pracujeme se dřevem - 20%
V upraveném vydání úspěšné knihy se čtenáři dozví jaké jsou základní druhy dřeva, jak postupovat při jeho ručním opracování, jak dřevo reaguje na změnu prostředí, jaké povrchové úpravy se používaly dříve a nyní, jaké si zvolit pracovní nástroje.
stavba a úpravy
Ukázky

Pracujeme se dřevem

135 Kč
108 Kč
Kámen v okrasné zahradě - 20%
Kámen je krásný a trvanlivý materiál. Chcete si z něj vyrobit suchou zídku či terasu v zahradě? Nevíte kam umístit solitérní kamennou sochu?
stavba a úpravy
Ukázky

Kámen v okrasné zahradě

271 Kč
217 Kč
Ploché střechy - 20%
Ploché střechy byly dlouho v podvědomí laické i odborné veřejnosti vnímány jako střechy problémové. Dnes jsou spolehlivé nejen proto, že jsou na jejich provedení nabízeny kvalitní výrobky, ale i proto, že projektanti mají stále více informací.
stavba a úpravy
Ukázky

Ploché střechy

339 Kč
271 Kč
Obvodové konstrukce panelových budov - 20%
Kniha je určena pro projektanty, investory a majitele bytových domů, postavených některou z typových stavebních soustav a prefabrikovaných železobetonových technologií.
stavba a úpravy
Ukázky

Obvodové konstrukce panelových budov

166 Kč
133 Kč
Poruchy a rekonstrukce zděných staveb - 20%
Kniha pro odborníky zabývající se problematikou statických poruch a rekonstrukcí zděných konstrukcí, projektanty, dodavatele, investorské firmy, studenty vysokých škol stavebních.
stavba a úpravy
Ukázky

Poruchy a rekonstrukce zděných staveb

288 Kč
230 Kč
Historické omítky - 20%
Výjimečnost této knihy spočívá v komplexním pohledu na problematiku historických omítek. Kniha se věnuje vývoji omítek od nejstarších dob, až po moderní hmoty a technologie, které pomáhají při rekonstrukcích a sanacích omítek.
stavba a úpravy
Ukázky

Historické omítky

254 Kč
203 Kč
Pokojové rostliny - 11%
Pokojové rostliny provázejí kulturního člověka po celý život. Vytvářejí kolem něho estetické prostředí, které si sám zvolil a které významně působí na jeho duševní pohodu. Byty a interiéry bez rostlin působí studeně a cize.
stavba a úpravy

Pokojové rostliny

269 Kč
239 Kč
Stavební konstrukce z požárního hlediska - 20%
Publikace je určena především pro projektanty, inženýry, technické pracovníky stavebního zaměření, zabývající se požární problematikou a dále pro studenty středních a vysokých škol.
stavba a úpravy
Ukázky

Stavební konstrukce z požárního hlediska

254 Kč
203 Kč
Pokrývačství - 20%
Reprint knihy z roku 1948, která velmi podrobně zachycuje dnes už téměř ztracené umění řemesla pokrývačského. Poskytuje základní informace pokrývačským učňům, pokrývačům i projektantům o jednotlivých typech střech, krytinách a hlavně technologiích.
stavba a úpravy
Ukázky

Pokrývačství

251 Kč
201 Kč
Zobrazuji 101 - 120 z 116 položek
<< < 1 .. 4 5 6