Nejprodávanější tituly v roce 2022
romantika

Manželství na dálku - 20%
(1x)
„Myslím, že bychom se měli vzít,” navrhne Kate, dcera správce Elmwoodského panství čerstvému dědici, lordu Danieli Fairfaxovi.
romantika
Ukázky

Manželství na dálku

109 Kč
87 Kč
Španělská rozkoš - 20%
Španělská rozkoš Kdysi si Maximo myslel, že dokonalý okamžik neexistuje, ale pletl se! Jenže nejprve si musel právo na štěstí, právo na Hollii vydobýt…
romantika
Ukázky

Španělská rozkoš

69 Kč
55 Kč
Rowdy - 11%
Pátý ze série šesti románů – pojmenovaných vždy podle hlavního hrdiny. Všichni jsou mladí, divocí, komplikovaní, potetovaní, často i opiercingovaní, ale uvnitř jiní než navenek.
romantika

Rowdy

260 Kč
231 Kč
Anti-přítel - 20%
(2x)
Nejdřív mě můj soused Deacon rozčiloval. Vypadal sice skvěle a byl přátelský, ale často jsem se kvůli němu nemohla vyspat.
romantika
Ukázky

Anti-přítel

269 Kč
215 Kč
Přání - 11%
(1x)
Román, který vypráví příběh o trvalém dědictví první lásky a rozhodnutích, která pronásledují už navždy. Maggie Dawesová je spolumajitelkou galerie v New Yorku a je také uznávanou fotografkou.
romantika

Přání

359 Kč
319 Kč
Příběh slunečnice - 11%
(1x)
Někdo musí lásku prožít, aby o ní jiní mohli vyprávět. Natálie se po nehodě ocitne v nemocnici, kde sdílí pokoj se stařenkou, jejíž vzpomínky ji zasáhnou.
romantika
Ukázky

Příběh slunečnice

314 Kč
279 Kč
Urozená kapsářka - 11%
Vtipný a jiskřivý společenský příběh s neobvyklou zápletkou dává čtenářům příležitost nahlédnout do prostředí anglické šlechty.
romantika

Urozená kapsářka

314 Kč
279 Kč
Už žádné předstírání - 20%
(3x)
Molly Corriganová je zdravotní sestra z Chicaga, která zoufale potřebuje spolubydlící, ale zatím nemá v hledání štěstí.
romantika
Ukázky

Už žádné předstírání

279 Kč
223 Kč
Z krve a popela - 11%
(6x)
První díl návykové fantasy ve stylu knih Sarah J. Maasové. Poppy byla už od narození vyvolena, aby svět přivedla do nové éry, a její život tak nikdy nepatřil jen jí.
romantika
Ukázky

Z krve a popela

449 Kč
399 Kč
Dej šanci mně - 11%
(1x)
Po zaznění zvukového signálu zanechte prosím vzkaz... Penelopo, vím, že jsou tři ráno, ale potřebuju to ze sebe dostat. Už ti nemůžu dát žádnou další radu, jak sbalit toho druhého týpka, neřeknu ti žádnou další „sexy věc“, kterou bys měla udělat...
romantika

Dej šanci mně

431 Kč
383 Kč
Dívka se špatnou pověstí - 20%
Od první chvíle, kdy Dante Miu uviděl, věděl, že ji chce. A věděl, že ona chce jeho… A celé dva roky po ní marně toužil. Po Mie – manželce svého otce! Dva roky Mia předstírala, že pro ni Dante neexistuje.
romantika
Ukázky

Dívka se špatnou pověstí

69 Kč
55 Kč
Markýz hledá ženu - 11%
(1x)
Hledání manželky je podle markýze z Mertonu náročný úkol, který potřebuje plán s seznam vhodných kandidátek.
romantika

Markýz hledá ženu

404 Kč
359 Kč
Odvážná volba - 11%
Madeline Montgomeryová odedávna nesnáší – a v skrytu duše miluje – rošťáckého Gryffuda Daviese. Mezi jejich rodinami však po celá staletí vládne nenávist. Nyní se Gryff vrací z napoleonských válek, již jako hrabě z Powysu.
romantika

Odvážná volba

269 Kč
239 Kč
Partie století - 11%
Romantické vyprávění z prostředí nejvyšší anglické šlechty na začátku 19. století je milostným příběhem o lásce a svazujících rodinných i společenských povinnostech.
romantika

Partie století

260 Kč
231 Kč
Pokud se ještě setkáme - 20%
Někdy potkáte lidi, kteří jsou tak dokonalí, že snad ani nepatří do tohoto světa - a tak z nich uděláte součást toho svého. Sex na jednu noc, který se zrodil z pomsty a v cizí zemi.
romantika
Ukázky

Pokud se ještě setkáme

339 Kč
271 Kč
Pomýlené srdce - 11%
(1x)
Pro děvčata McKennovy byla Jane jako sestra.
romantika

Pomýlené srdce

359 Kč
319 Kč
Ramsay - 11%
(1x)
Pro Lydii De Havillandovou je návrat Brogana Ramseyho šok. Před lety mu ublížila a zradila ho. Brogan už však není tím zakřiknutým, citlivým chlapcem, kterého znávala. Dospěl v nádherného, mocného muže a chce se pomstít.
romantika

Ramsay

386 Kč
343 Kč
Pravidla manželství - 20%
(1x)
Když Violet, bojovnice za práva žen a dědička Coombesovy továrny na čokoládu, spadne při vyvěšování transparentu do náruče Adama Beauforta, ani jednoho z nich nenapadne, že o pár dnů později to bude právě on, kdo jí nabídne manželství.
romantika
Ukázky

Pravidla manželství

109 Kč
87 Kč
Rande s knihomolkou - 11%
(1x)
Pro Kinsley jsou knihy celý její život.
romantika
Ukázky

Rande s knihomolkou

332 Kč
295 Kč
Rozzlobený bůh - 11%
Vaughn Spencer. Říkají mu rozzlobený bůh. Pro mě není ničím jiným než bezcitným princem. Jeho rodiče ovládají naše město, policii, každého občana i butik na hlavní třídě. Jediné, co mám já, je nesmiřitelná zášť vůči němu, protože mě málem zničil.
romantika

Rozzlobený bůh

431 Kč
383 Kč
Zobrazuji 101 - 120 z 1000 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 50 > >>