Nejprodávanější audioknihy na CD v roce 2022

Underground: Revoluce
(1x)
Svět se ponořil do temnoty, ale Praha City je šťastné město plné neonů a milionů spokojených lidí. Alespoň to tvrdí zprávy City News. Jenže i redaktoři všudypřítomného televizního kanálu vědí, že pod povrchem bublá revolta.

Underground: Revoluce

314 Kč
Vánoční koleda
(6x)
Vánoční koleda je povídka o zázraku a o naději starší než 170 let. Zaposlouchejte se do legendárního příběhu s Lukášem Hlavicou.

Vánoční koleda

313 Kč
Volodymyr Zelenskyj
(3x)
V populárním seriálu ztvárnil roli učitele dějepisu, který se bizarní shodou okolností stal prezidentem Ukrajiny.
Ukázky

Volodymyr Zelenskyj

359 Kč
Z popela
(8x)

Hluboko v jejich minulosti zeje slepá skvrna. A vede k ní jen červí díra bolesti. Chalupa ve švédské jezerní kotlině patří do zasutých hlubin dětství, kam Nils, Benjamin a Pierre jezdívali s rodiči vítat letní slunovrat.

Z popela

314 Kč
Zlatá zebra 2
Pro děti 5-8 let a všechny starší, kteří si chtějí zavzpomínat na své dětství.

Zlatá zebra 2

224 Kč
Akord a jiskry
Martin Patřičný je výtvarník, který dělá krásné věci ze dřeva. Dřevo má rád a vypráví o něm v knihách i v televizním pořadu o Kusu dřeva ze stromu. Kromě toho je ale také autorem mnoha fejetonů a povídek.

Akord a jiskry

251 Kč
Alaska Joe
Život tropí hlouposti. Jedete hledat svého biologického otce do Německa, ale shodou okolností skončíte na čtyři roky na Aljašce. A když se tam seznámíte s bohémským, nespoutaným a bezstarostným Slovákem Jožinkem, řečeným Joe, o neuvěřitelné situace j

Alaska Joe

269 Kč
Aloha Molokai
Chcete vědět, kde jsou nejlépe slyšet plesknutí velrybích ploutví o hladinu oceánu? Chcete poznat duchovní význam havajského pozdravu ALOHA, pocítit vůni gardénií při tanci hula hula anebo stát bosí pod palmami ve vyhřátém písku a pozorovat západ slunce?

Aloha Molokai

261 Kč
Conan z Cimmerie
Nejslavnější postava moderní fantasy poprvé v audiu! Čtveřice povídek o legenárním válečníkovi v jedinečné interpretaci Jiřího Schwarze.

Conan z Cimmerie

314 Kč
Čaroděj ze Země Oz
Legendární příběh o Dorotce a jejích přátelích, kteří se vydají na dobrodružnou cestu za Velkým kouzelníkem do země Oz, aby získali to, po čem touží.

Čaroděj ze Země Oz

314 Kč
Zobrazuji 811 - 820 z 1000 položek
<< < 1 .. 80 81 82 83 84 .. 100 > >>