Nejprodávanější audioknihy na CD v roce 2022

Puntíkáři
(1x)
První díl nepřekonatelně vtipné série Miloše Kratochvíla Pachatelé dobrých skutků s názvem PUNTÍKÁŘI nyní vychází i na CD jako audiokniha.

Puntíkáři

179 Kč
Pejsek a kočička
Josef Čapek je autorem Povídání o pejskovi a kočičce a popisuje, jak spolu hospodařili. Pekli si například k svátku dort. Aby byl co nejlepší, dali do něj všechno co měli rádi. Kousek buřta, myš, cukr, sůl.

Pejsek a kočička

89 Kč
Loutkář
(1x)
Od případu Hadrového panáka uplynulo osmnáct měsíců. Hrůza z něj se stále vznáší nad Londýnem, detektiv Wolf zmizel. A jeho kolegyně seržantka Emily Baxterová čelí další sérii nezvyklých vražd...

Loutkář

314 Kč
0 Tu, svazek první
(9x)
Na této podivné toxické planetě se souhrou okolností vyvinula kultura, která má podobné problémy jako my na Zemi…

0 Tu, svazek první

449 Kč
50 moravských pověstí
Pověsti z Brna, Babic u Rosic i nad Svitavou, Blanska, Jemnice, Kyjova, Lednice, Šatova, Třebíče, Vizovic, Vsetína, Zlína, Znojma, o propasti Macocha, o hradech Bítov, Pernštejn, Templštejn, Veveří a mnoha dalších místech celé Moravy

50 moravských pověstí

269 Kč
Aukce - 58%
Román Aukce bezprostředně navazuje na Zdivočelou zemi a spolu s ní tvoří románovou ságu o životních osudech Antonína Maděry, jeho rodiny a přátel od roku 1947 až do začátku devadesátých let.

Aukce

539 Kč
224 Kč
Boží bojovníci
(1x)
Druhý díl z Husitské trilogie je opět směsí rytířské romance, fantasy románu a napětí, okořeněného velkou dávkou humoru od mistra polské fantasy.

Boží bojovníci

538 Kč
Člověk Gabriel
Budu vám vyprávět příběh, jak jsem se dostal z místa, kde se Dunaj vlévá do širého moře, až pod buchlovské kopce.

Člověk Gabriel

359 Kč
Dítě, které v noci našlo slunce
(2x)
Raühnval, bohaté knížectví ve východních Alpách. Mladý Marcus tam vede privilegovaný život jako syn zdejšího lenního pána. Až do dne, kdy dojde ke strašlivému krveprolití, při kterém je vyvražděna celá jeho rodina i všichni ostatní obyvatelé hradu.

Dítě, které v noci našlo slunce

359 Kč
Donbas
(3x)
Mrazivá reportáž slovenského novináře je svědectvím z místa konfliktu, který je nám blíž, než by se zdálo. Autor na východě Ukrajiny, na obou stranách fronty, zachytil živý kaleidoskop mnoha životních příběhů.

Donbas

314 Kč
Zobrazuji 791 - 800 z 1000 položek
<< < 1 .. 78 79 80 81 82 .. 100 > >>