Nejprodávanější audioknihy na CD v roce 2022

Hrůzostrašné pohádky
Hrůzostrašné pohádky pro děti čte Josef Somr.

Hrůzostrašné pohádky

242 Kč
Nebojte se klasiky! - Johann Sebastian Bach
Díky poutavému vyprávění a ukázkám z díla Johanna Sebastiana Bacha se mnohému naučíte a poznáte, jak zábavné je být žákem hudební školy. Životopis skladatele se naučíte jakoby nic a ještě se dozvíte třeba proč skončil i ve vězení.

Nebojte se klasiky! - Johann Sebastian Bach

179 Kč
Volá první republika!
Mluví: Tomáš Garrigue Masaryk, Milada Horáková, František Křižík, Jan Antonín Baťa, Josef Čapek, Vladislav Vančura, Josef Suk, Jaroslav Ježek, Josef Skupa, Vlasta Burian, Martin Frič, Růžena Nasková a mnozí další.

Volá první republika!

195 Kč
Gottland
(1x)
Audiokniha přináší na čtyřech CD výběr nejlepších textů z bestselleru Gottlan - "výbušné" knihy o naší zemi. Čte Hana Švejnohová a Vladimír Kudla

Gottland

297 Kč
Proměna
(3x)
Klasickou prózu čte Vladimír Budař.

Proměna

169 Kč
Akt
(1x)
Akt - další nahrávky ze slavné ságy děl Divadla Járy Cimrmana, jehož hlavními autory jsou Zdeněk Svěrák a Ladislav Smoljak. Na audioknize zazní nejen hlasy autorů, ale i mnohých dalších.

Akt

104 Kč
Puntíkáři
(1x)
První díl nepřekonatelně vtipné série Miloše Kratochvíla Pachatelé dobrých skutků s názvem PUNTÍKÁŘI nyní vychází i na CD jako audiokniha.

Puntíkáři

179 Kč
Pejsek a kočička
Josef Čapek je autorem Povídání o pejskovi a kočičce a popisuje, jak spolu hospodařili. Pekli si například k svátku dort. Aby byl co nejlepší, dali do něj všechno co měli rádi. Kousek buřta, myš, cukr, sůl.

Pejsek a kočička

89 Kč
Loutkář
(1x)
Od případu Hadrového panáka uplynulo osmnáct měsíců. Hrůza z něj se stále vznáší nad Londýnem, detektiv Wolf zmizel. A jeho kolegyně seržantka Emily Baxterová čelí další sérii nezvyklých vražd...

Loutkář

314 Kč
0 Tu, svazek první
(9x)
Na této podivné toxické planetě se souhrou okolností vyvinula kultura, která má podobné problémy jako my na Zemi…

0 Tu, svazek první

449 Kč
Zobrazuji 781 - 790 z 1000 položek
<< < 1 .. 77 78 79 80 81 .. 100 > >>