Nejprodávanější hudba v roce 2022
hudba

Tenkrát

Exkluzívní výběr toho nejlepšího z tvorby Jaromíra Nohavici z poslední dekády minulého století k jeho životnímu jubileu. Devadesátá léta představují v díle Jaromíra Nohavici mj. vynikající alba Mikymauzoleum, Darmoděj a další, Divné století…

hudba

Tenkrát

242 Kč
Brána poutníků CD + DVD
Oratorium inspirované odkazem sv. Vojtěcha. Brána poutníků (CD a DVD) je záznam díla Jiřího Pavlici v koncertním provedení mezinárodního projektu Europera a pod vedením dirigenta Miloše Krejčího.
hudba

Brána poutníků CD + DVD

359 Kč
feat.
Profilové kompilační album Doroty Barové, jedné z nejvýraznějších postav české nezávislé hudební scény. Dorota Barová je majitelkou sametového altu, vynikající hráčkou na violoncello, skladatelkou, textařkou a navíc ráda podstupuje hudební výlety do všech žánrů.
hudba

feat.

224 Kč
Fuerte
(1x)
Album Fuerte obsahuje více rychlejších, až skoro tanečních písniček. Samozřejmě se stále jedná o tvorbu typickou pro BraAgas, výběr lidových písní z Iberie či Balkánu, krajiny, jejichž lidové písně BraAgas tak rádi aranžují.
hudba

Fuerte

269 Kč
Jagged Little Pill
„Jagged Little Pill” je třetí album Alanis Morissette, vydáno bylo 13. června 1995. Nahrála jej ve Westlake Studios and Signet Sound v Hollywoodu, vydaly jej společnosti Maverick a Reprise.
hudba

Jagged Little Pill

521 Kč
Křižovatka
(1x)
Druhé autorské album této valašsko-meziříčské zpěvačky, autorky, kytaristky a mandolinistky. CD dokumentuje hudební posun Lucie Redlové jako autorky i interpretky směrem od folkového písničkářství k rockovým kořenům.
hudba

Křižovatka

269 Kč
Lipa 68
Peter Lipa, renomovaný slovenský umělec, ve svých 68 letech vydává své dlouho očekávané CD a LP s názvem Peter Lipa ´68 . Po velmi úspěšném platinovém CD Lipa spieva Lasicu, přichází s novým multižánrovým albem.
hudba

Lipa 68

314 Kč
Noční hlídka
Skupina Dick O´Brass je předním protagonistou keltského rocku. Hudební projev skupiny s mezinárodní účastí nezapře inspiraci tradiční hudbou Bretaně, Irska či britských ostrovů, naprostou většinu repertoáru však tvoří vlastní tvorba mísící moderní hudební styly s unikátním nástrojovým obsazením.
hudba

Noční hlídka

224 Kč
Pohádek ze Zapotřebí znovuudělání fortelné
Miroslav Wanek se rozhodl poměrně výrazně přepracovat, a to nejen v aranžích, kde saxofon nahradila trubka a pozoun, ale také ve strukturách, na několika místech v melodiích a tempu, písně z alba Pohádky ze Zapotřebí, které původně vyšlo v roce 1994.
hudba

Pohádek ze Zapotřebí znovuudělání fortelné

269 Kč
Anar
Markéta Irglová patří mezi tu hrstku osobností, které Českou republiku reprezentují ve světě. A ačkoliv nekrade propisky, nepromenáduje se na módních přehlídkách, ani nestřílí góly, umí k sobě přilákat pozornost mnoha lidí.
hudba

Anar

359 Kč
Zobrazuji 821 - 830 z 892 položek
<< < 1 .. 81 82 83 84 85 .. 90 > >>