Nejprodávanější hudba v roce 2022
hudba

Marian Varga + Noneto
Marián Varga se v tomto projektu spojil s Moyzesovým kvartetem a Slovenským dechovým kvintetem. Varga navazuje na svoji předchádzející spolupráci s Moyzesovým kvartetem, z které také vzniklo album a hudebníci společne absolvovali i koncertní turné.
hudba

Marian Varga + Noneto

269 Kč
Za hrany
Jarreti se rozhodli ignorovat svoji hudební škatulku a ve čtrnácti písních svého čtvrtého řadového alba se na téměř hodinové ploše představují ve své absolutní špičkové formě.
hudba

Za hrany

179 Kč
Bezobav
(1x)
Lidová hudba v současné době a bez zbytečného křížení s jinými žánry? Že to jde, a mimořádně kvalitně, bez násilného roubování rockových či dalších trendů, dokazují moravští Bezobratři prolnutím moderního a tradičního přístupu k odkazům lidové hudby. Druhá řadová deska kapely je naplněna především písněmi z moravsko-slovenského pomezí s lidovými baladickými texty.
hudba

Bezobav

224 Kč
Jananas
Skupina, kterou si nespletete. Jananas nabourává veškeré folkové stereotypy, do stojatých vod českého folku přináší nové prvky. Nabízí silné melodie, netuctové aranže a především osobité české texty.
hudba

Jananas

224 Kč
Speak, Memory (CD & DVD)
Legendární slovenská skupina Collegium Musicum skoro v původní sestavě s Mariánem Vargou, Fedorem Frešem, Františkem Griglákem, a doplněná o mladého bubeníka Martina Valihoru nahrála koncerty ze dnů 28.- 29.11.2009 v Divadle Aréna v Bratislavě.
hudba

Speak, Memory (CD & DVD)

359 Kč
To nejlepší...
To nejlepší od Ivana Mládka.
hudba

To nejlepší...

134 Kč
Ve věci probuzení
Oboroh zpívá o tom, co nás zjevně přesahuje, ovlivňuje, inspiruje, co nedokážeme pojmenovat. Občas se to trochu povede metaforou nebo podobenstvím. Oborohu se to daří dobře...
hudba

Ve věci probuzení

224 Kč
Beňa & Ptaszek v kriminále
Většinu zde interpretovaných skladeb složili černí hudebníci z amerického jihu přímo ve vězení, na nucených pracích nebo při otrocké práci na bavlníkových plantážích. Nahrávka obsahuje jako bonus i závěrečný jam Beni a Ptaszka s vězeňskou kapelou Work Therapy z věznice Mírov v České republice.
hudba

Beňa & Ptaszek v kriminále

224 Kč
Půlpes
Půlpes obsahuje opět písničky. Jsou sice pravda tvrdší, možná punkovější, ale stále jde o písně. Skoro se zdá, že Jablkoň zůstane písňové tvorbě věrná už navěky. Také slovních typicky jablkoňovských hříček najdeme na albu víc než dost.
hudba

Půlpes

224 Kč
Tapas
(1x)
Čtyřčlenná, čistě ženská kapela BraAgas a její třetí řadové album. Písně z celé Evropy s datem vzniku v rozpětí tisíce let podávají dámy na albu Tapas ve velmi moderních aranžích. A s takovou energií a pozoruhodnými vícehlasy, že s nimi s chutí procestujete celý kontinent během čtyřiceti sedmi minut.
hudba

Tapas

269 Kč
Zobrazuji 841 - 850 z 893 položek
<< < 1 .. 83 84 85 86 87 .. 90 > >>