Nejprodávanější hudba v roce 2022
hudba

Demon Days
Demon Days je druhé studiové album britské virtuální kapely Gorillaz. Poprvé bylo vydáno 11. května 2005 v Japonsku a 23. května 2005 ve Spojeném království u Parlophone a ve Spojených státech u Virgin Records.
hudba

Demon Days

197 Kč
Hrubá múka

Reedice CD prvního alba zvolenské kapely z roku 2005 obsahuje 6 skladeb navíc. Jedná se o 4 autorské písně z živé nahrávky ze Staré pekárny z roku 2002 a dvě písně z projektů A tribute Oldřich Janota a Vladimír Mišík.

hudba

Hrubá múka

224 Kč
Impossible Broadcasting
TGU produkují originální a velmi proměnlivou world music, kterou míchají se současně znějící taneční hudbou. Toto nejlepší album TGU je nemožné vysvětlovat, analyzovat, předvídat, zapomenout.
hudba

Impossible Broadcasting

359 Kč
Já písnička od A do Z
100 populárních písniček seřazených abecedně. Zpěvník je doplněn základními kytarovými akordy. Album Já písnička nazpíval sbor Bambini di Praga.
hudba
Ukázky

Já písnička od A do Z

311 Kč
Punky Dumky
(1x)
V muzice Benedikty se setkává rock s jazzem a funky s folklórem, pozorný posluchač pozná vlivů mnohem více. Ty se však slévají v jeden originální kompaktní celek. Fakt, že se Benedikta inspiruje především slovanským folklórem, často vyplave na povrch jen skrze ústřední melodii, jindy to posluchač zaregistruje pouze díky dialektu textů.
hudba

Punky Dumky

269 Kč
The Party
CD nahrávka obsahuje 12 DJ Javasem kontinuálně namixovaných tracků od několika světově uznávaných producentů elektronické taneční muziky. Jedinečný hudební zážitek zpěvu Ivy Bittové kombinovaný se skvělou atmosférou rozjetých nočních mejdanů.
hudba

The Party

179 Kč
Paranoid (Remaster 2004)
(1x)
„Paranoid” je druhé studiové a zároveň průlomové album anglické skupiny Black Sabbath. V britském žebříčku brzy dosáhlo první příčky.
hudba

Paranoid (Remaster 2004)

269 Kč
Atentát na kulturu
AKTUAL Milana Knížáka byl v 60. letech otevřenou uměleckou skupinou pro realizaci happeningů a akčního umění, které zahrnovalo kromě výtvarna i hudbu.
hudba

Atentát na kulturu

224 Kč
Cestující v noci
Písničky, které mohou znít libě oušku folkem či i popem odkojených posluchačů.Nalezneme zde vkusné balady i nefalšované parodie, a také připomínku filmové hudby. Ten druh desky, kdy cítíte potřebu naslouchat, přemýšlet, přidat se.
hudba

Cestující v noci

224 Kč
Get Yer Ya Ya's Out!
Koncertní album Rolling Stones z roku 1970.
hudba

Get Yer Ya Ya's Out!

800 Kč
Zobrazuji 861 - 870 z 893 položek
<< < 1 .. 85 86 87 88 89 90 > >>