Nejprodávanější hudba v roce 2022
hudba

Těžko říct
Těžko říct je velmi zajímavý hudební projekt, který vybízí k různým výkladům a velmi pravděpodobně nenechá nikoho, kdo si album pozorně poslechne, na pochybách, že jde o vyzrálé dílo vskutku osobité kapely.
hudba

Těžko říct

224 Kč
Z Uher do Moravy & Na derflandském poli (2CD)
(1x)
Cimbálová muzika Stanislava Gabriela z Babic je skupinou hudebníků z Uherskohradišťska, kteří se hlásí k odkazu dolňáckých cimbálových muzik. Kapela reprezentuje region nejen na domácích scénách, ale i v zahraničí, kde moravská lidová hudba nachází a oslovuje nové posluchače.
hudba

Z Uher do Moravy & Na derflandském poli (2CD)

224 Kč
O Vánocích zpívám
Album obsahuje známé vánoční tituly i méně známé francouzské a španělské vánoční písně. Většina skladeb se nese v poklidném jazzovém duchu Vánoc, což jistě potěší jazzové fanoušky i obdivovatele zpěvačky Ireny Budweiserové.
hudba

O Vánocích zpívám

224 Kč
Pijácké mravy
Hradní podoba rocku. Repertoár Quanti Minoris tvoří zhudebněná poezie středověkých autorů. Hudba je vlastní a je inspirována hudbou z přelomu středověku a novověku.
hudba

Pijácké mravy

269 Kč
Reynkarnace
Poezie Bohuslava Reynka pánům ze skupiny Hukl natolik učarovala, že připravili samostatný projekt zhudebněných básní. Při poslechu tohoto alba na Vás dýchne atmosféra vnitřního světa Bohuslava Reynka a citlivé hudební zpracování jeho veršů.
hudba

Reynkarnace

269 Kč
Singalana
Ženská vokální skupina Yellow Sisters prochází svým zpěvem s lehkostí napříč žánry soulu, funky, r´n´b, world music, jazzu i reggae.
hudba

Singalana

269 Kč
Dick O´Brass
Našlápnutá, tepající a přitom melodická hudba spojuje prvky pořádného rocku a keltské hudby.
hudba

Dick O´Brass

224 Kč
Přesletec
Doma i v zahraničí respektovaný výtvarník Petr Nikl právě vydává novou desku nazvanou Přesletec. Ve spolupráci s Lakomými Barkami tentokrát připravil rovnou 2CD, které vychází u vydavatelství Black Point Music.
hudba

Přesletec

449 Kč
Screamin´ The Blues
řetí album pohodové brněnské bluesové party kolem kytaristy a zpěváka Jana Švihálka překvapí autentickým akustickým zvukem z mikrofonů Neumann pod heslem „Zpátky ke kořenům!“. Kapela hraje hezké staré dřevní rhythm and blues, záměrně jednoduše, přímočaře a bez nějakých filosofických okras.
hudba

Screamin´ The Blues

224 Kč
Želví sny
Karel Vepřek, osobitý, pražský písničkář, kytarista, skladatel a textař vydává v březnu již své třetí album pod názvem Želví sny. Kompletní hudbu na desku složil Karel Vepřek s tradiční vyjímkou poslední písně, kterou zkomponoval René Pařez.
hudba

Želví sny

224 Kč
Zobrazuji 851 - 860 z 893 položek
<< < 1 .. 84 85 86 87 88 .. 90 > >>