Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka v roce 2022
poezie

Plná ústa hladová
Autor rozpřahá svou náruč mezi narozením malé dcerky a odcházející staré rodiče a také smrt svou, kterou již dohlédne. Čtvrtá sbírka brněnského lékaře vydaná v edici poezie Srdeční výdej.
poezie

Plná ústa hladová

180 Kč
Podzim se neptá
Výbor z díla Jaromíra Zelenky Podzim se neptá vznikl u příležitosti jeho 75. narozenin. Básník, úzce spojený s nakladatelstvími Triáda, Paseka a časopisy Souvislosti, Revolver Revue, patří mezi křesťansky orientované autory.
poezie

Podzim se neptá

162 Kč
Přeludium & Profily
Dvě básnické sbírky v jedné.
Přeludium: Poetické preludování ženské duše, plné milostných přeludů. Vlezou vám hluboko pod kůži, až do morku kostí.
poezie
Ukázky

Přeludium & Profily

215 Kč
Řádky z lásky
Motivační básně pro děti. Otevírají témata, jako je sebeláska, vděčnost, zákon přitažlivosti, jedinečnost každého z nás, ale třeba i strach či vztek
poezie

Řádky z lásky

179 Kč
Říkačky pro chytré hlavičky
Nové, doplněné a upravené vydání oblíbených říkanek pro děti od 0 do 8 let (nejlépe 2-5 let). Kniha je doplněna o Kreslení dle předlohy a pexesové karty. Jiné říkanky!
poezie

Říkačky pro chytré hlavičky

494 Kč
Sál plný zrcadel
Lubor Vyskoč není autorem, který by za každou cenu experimentoval a usiloval o něco nového. Je si vědom svého básnického hlasu a drží se jej, jeho poetika je pevnou stavbou, bezpečným prostorem.
poezie

Sál plný zrcadel

179 Kč
Slova inspirovaná řekou
Tou řekou je Labe v Čelákovicích, kde Emil Kaplánek působil jako učitel hudby, zpěvák a varhaník. Kniha má tři části. První jsou verše jeho ženy Jarmily, druhou jeho postřehy a deníkové záznamy, třetí jejich životopisy a vzpomínky synů.
poezie

Slova inspirovaná řekou

270 Kč
Slunce v podhlavníku
Slunce v podhlavníku je jakýmsi průřezem autorovy básnické tvorby za více než třicet let. Zračí se v něm citový i názorový vývoj probíhající v kulisách turbulentní epochy od konce osmdesátých let dvacátého století až po současnost.
poezie

Slunce v podhlavníku

144 Kč
Smetí / Smeti
Smetí / Smeti přináší ukázky z tvorby autorů píšících v Británii česky a slovensky od začátku druhé světové války až po dnešek.
poezie

Smetí / Smeti

306 Kč
Spády
Sbírka obsahuje cyklus básní, psaných většinou pravidelným rýmovaným veršem, které spojuje lyrická výpověď o navazování vztahů s milovanou osobou, s okolním světem v jeho současnosti i historické paměti.
poezie

Spády

223 Kč
Zobrazuji 941 - 950 z 1000 položek
<< < 1 .. 93 94 95 96 97 .. 100 > >>