Nejprodávanější audioknihy na CD v roce 2022
beletrie

Exotem na této zemi
(1x)
Audiokniha známého salesiánského kněze a pedagoga, „pastýře undergroundu“, je putováním po stopách Božího milosrdenství na této zemi. Čte a hudebně doprovází Ladislav Heryán.
beletrie

Exotem na této zemi

221 Kč
Fína Čokoláda
(1x)
Pohádkový příběh o statečné čokoládové holčičce Fíně, o zahořklém Čokožroutovi, panu Marcipánovi, BonBonovi, Chilli Kostičce, Naty a vlastně o celém tajemství Muzea čokolády a marcipánu v Táboře.
beletrie

Fína Čokoláda

224 Kč
Hadí doupě
Hadí doupě, román z roku 1949, označila Agatha Christie opakovaně za jednu ze svých nejoblíbenějších detektivek. Ve velkém, poněkud bizarním domě na londýnském předměstí žije rozvětvená rodina řeckého přistěhovalce Aristida Leonidese.
beletrie

Hadí doupě

242 Kč
Hana
(23x)
Devítiletá Mira zlobila a za trest nedostala na rodinné oslavě zákusek. Řízením osudu je právě tohle zlomový moment, který spoutá její budoucnost s životem podivínské, nemluvné tety Hany a odhalí pohnutou rodinnou historii.
beletrie

Hana

305 Kč
Hipík
(1x)
V částečně autobiografickém románu Hipík se Paulo Coelho vrací do svého mládí, do bouřlivé doby přelomu 60. a 70. let 20. století. Rámec příběhu tvoří líčení cesty za poznáním do Nepálu.
beletrie

Hipík

314 Kč
Hora mezi námi
(2x)
Přichází bouře a provoz na letišti je ochromen. Ashley se bojí, že nestihne vlastní svatbu, na chirurga Bena čekají pacienti.
beletrie

Hora mezi námi

269 Kč
Hotýlek
(9x)
Některé věci jakoby existovaly mimo čas. Zůstávají stejné navzdory dějinám, válkám, totalitním režimům i počasí. Takový je i hotel pana Leopolda, vlastně spíše hodinový hotýlek, založený v dobách první republiky a nabízející potěšení a rozkoš pánům.
beletrie

Hotýlek

296 Kč
Husitská epopej VII. - Za časů Vladislava Jagelonského
(1x)
Poslední díl ságy představuje léta, kdy se českým králem stal Vladislav Jagellonský, jemuž se postupně podařilo otupit ostří nepřátelské zahraniční politiky, zvláště té papežovy.
beletrie

Husitská epopej VII. - Za časů Vladislava Jagelonského

359 Kč
Italské jednohubky

Vlídné a humorné postřehy ze života domorodců z podhůří italských Dolomit očima české Marty. Proč jsou italští staříci stále frajeři a jejich osmdesátileté manželky upravené šťabajzny? Proč nosí Ital malou peněženku?

beletrie

Italské jednohubky

260 Kč
Zobrazuji 961 - 970 z 1000 položek
<< < 1 .. 95 96 97 98 99 100 > >>