Nejprodávanější knihy v roce 2022
poezie

Cesta k hoře úsvitu
(12x)
Tradiční básnický almanach.
poezie

Cesta k hoře úsvitu

207 Kč
Cirkus mrňousek
Leporelo plné veselých obrázků a slovíček od autorské dvojice Nejedlý & Plachý: všichni sem, všichni k nám! Ten kdo vstoupí, neprohloupí. Nejsme Cirkus Berousek, nýbrž Mrňousek!
poezie

Cirkus mrňousek

178 Kč
Co číhá v temnotách
Sbírka hororových básní opředených závojem hříchu, fantastiky, filosofie, erotiky a bizarnosti. Na knize se podílelo 21 umělců, kteří svůj vztah k hrůze reprezentují stylem takřka opojným.
poezie

Co číhá v temnotách

179 Kč
Do příští trávy...
Zajímá Vás moderní poezie druhé poloviny 20. století a chcete poznat různorodou tvorbu 25 balkánských básníků, kteří sice psali a publikovali v socialistickém Bulharsku, ale jejichž verše vyrostly navzdory ideologickému tlaku?
poezie

Do příští trávy...

252 Kč
Don Juan
Rozsáhlá veršovaná skladba, kterou František Gellner publikoval poprvé roku 1914 na pokračování v příloze Lidových novin "Večery".
poezie

Don Juan

224 Kč
Dotek tvého ticha
Výběr ze španělské mystické poezie Dotek tvého ticha přebásnil olomoucký biskup Josef Hrdlička. Zahrnuje třicet autorů šesti staletí (od patnáctého do dvacátého), například Terezii z Ávily, Jana od Kříže, Fray Luise de Leóna, Lope de Vegu, ...
poezie

Dotek tvého ticha

135 Kč
Duha
Kniha Duha, nyní ve 2. vydání. Duhu četli lidé různých profesí a věku (ředitelka, politik, úředník, prodavačka, kuchařka, novináři,… studenti a důchodci). Kniha Duha je napsána humorně, vážně, s nadhledem, k zamyšlení.
poezie
Ukázky

Duha

180 Kč
Hudebníček
Petr Nikl v Meandru vydal přes 10 autorských knih a několik dalších ilustroval. Rozverný Hudebníček vytvořil s Miroslavem Černým. První napsal i nazpíval, co mu z huby lezlo, a se všemi písmeny si dosyta pohrál.
poezie

Hudebníček

628 Kč
Hurvínkova nedělní chvilka pandemie
Hurvínkova poučení o tom, proč nosit roušku od ouška až k oušku, že neposedný vir může být na tyči v autobuse i u cizího kluka v puse a že je třeba mýt si ruce nejen když přijdeš zvenku, ale i když jsi hladil svoji fenku.
poezie

Hurvínkova nedělní chvilka pandemie

59 Kč
Zobrazuji 961 - 970 z 1000 položek
<< < 1 .. 95 96 97 98 99 100 > >>