Nejprodávanější e-knihy v roce 2022

Japonsko
(1x)
Kniha načrtává hlavní linie vývoje japonské civilizace od vzestupu císařského dvora, přes středověk s dominující vojenskou vrstvou, složitou moderní dobu s četnými zvraty až po současnost.
Ukázky

Japonsko

50 Kč
Anatomie svobody aneb V životě máme na výběr
Autoři popisují důvod ekonomického úpadku a nemocné společnosti: je to víra, že na bohatství, štěstí a zdraví máme nárok bez vlastní zásluhy a že náš život může lépe řídit někdo jiný než my sami.
Ukázky

Anatomie svobody aneb V životě máme na výběr

199 Kč
Další oběť - 30%
(1x)
U manchesterského kanálu je nalezeno spálené a týrané tělo mladého muže. Oběť – student žurnalistiky, se svým přátelům svěřil, že pracuje na velké kauze, ovšem jeho smrt svede policii na falešnou stopu.
Ukázky

Další oběť

199 Kč
139 Kč
Hvězda internetu
Zach Benning, známý influencer, má pocit, že odskočit si do malého městečka Royal v Texasu je skvělý nápad. Jednak bude chvíli v závětří před posledním skandálem, a navíc ještě dostane tučný šek za propagaci místní akce.
Ukázky

Hvězda internetu

69 Kč
Každá ráda kamaráda
(3x)
Hazel Camille Bradfordová ví, že její chování často leze lidem krkem, a většina mužů ji po pravdě nezvládá... Romantický i zábavný příběh nejen pro čtenářky, které si oblíbily románové série Vášnivý a Božský.
Ukázky

Každá ráda kamaráda

258 Kč
Konečná zastávka
(2x)
Je chladná říjnová noc. Na odlehlou konečnou zastávku přijíždí tramvaj a její řidička s hrůzou zjišťuje, že v tramvaji, která odtud měla dávno odjet, je její mrtvý kolega. Nechtěná smrt, nebo zákeřná vražda? Pokud ano, kdo a proč to udělal?
Ukázky

Konečná zastávka

179 Kč
Královská vánoční pohádka
(1x)
Kouzelné městečko, hrad jako z pohádky, královský ples a pohledný princ, to je to poslední, co by newyorská reportérka Kaylie Karlyleová čekala, když zamířila za pracovním úkolem do Evropy.
Ukázky

Královská vánoční pohádka

269 Kč
Můj řecký ďábel
Všechny ty roky plánování vedly k tomu jedinečnému okamžiku, kdy Molly na kolenou žadonila o to, aby si ji vzal… A Constantin to udělal, protože právě tohle bylo vysněné dovršení pomsty.
Ukázky

Můj řecký ďábel

69 Kč
Odplata za chamtivost - 30%
Po úspěšném vyřešení svého prvního případu na Mallorce se chce vyšetřovatel Toni Morales konečně pustit do nevyřešené vraždy svého nevlastního bratra. Události však nabírají rychlý spád.
Ukázky

Odplata za chamtivost

229 Kč
160 Kč
Panský dům - Bouře
(1x)
Augsburg 1935. Nad Německem se stahují mračna k velké bouři a má to dalekosáhlé důsledky i pro rodinu Melzerových a jejich milovaný rodinný dům.
Ukázky

Panský dům - Bouře

319 Kč
Zobrazuji 971 - 980 z 1000 položek
<< < 1 .. 96 97 98 99 100 > >>