Nejprodávanější Kniha nebo Mapa v roce 2022

Bitva o české země
(1x)
BOJ O OSUD ČESKÝCH ZEMÍ
V polovině 19. století svět postihla katastrofa. Celé části zemského povrchy byly vymazány, hladiny oceánů se zvedly. Zanikly celé státy, jiné vznikly. Jedním z nich bylo Česko-slovenské království.

Bitva o české země

493 Kč
Hranice a hraničení
(1x)
Kniha se zabývá hranicí jako historickým a geografickým fenoménem ve středověké střední Evropě. Hledá odpověď na otázky, co je hranice, proč a jak vznikla a jak se vyvíjelo její chápání.

Hranice a hraničení

233 Kč
Chasidská vyprávění
(2x)
Formou krátkých, až anekdotických příběhů, představuje autor učení a životní postoje chasidů, židovských „zbožných“, kteří se vyznačovali hlubokou vírou a důsledným zachováváním Zákona.

Chasidská vyprávění

511 Kč
Odbočka v lesích
(5x)
Parta přátel vyráží na dovolenou do zapadlé horské oblasti na východě Čech. Nechtěla jet, ale přesvědčili ji. Prý se není čeho bát…
Ukázky

Odbočka v lesích

359 Kč
Šepot z lesa
(4x)
Mezi stromy číhá zlo… Před dvaceti lety v hlubokých lesích Orlických hor beze stopy zmizel jeho nejlepší kamarád. Teď se investigativní novinář Petr vrací do rodné vesnice, aby se vyrovnal s rozvodem a dal dohromady dům, který zdědil po matce.

Šepot z lesa

359 Kč
Velká Jizera – Orle
(1x)
Nejkrásnější partie Jizerských hor jsme mohli více než půl století poznávat pouze z poloviny. Tu druhou půlku oddělovala řeka, spíše říčka, která se dala snadno přebrodit.

Velká Jizera – Orle

594 Kč
Vše sváteční
Sladkosti Ivety Fabešové patří mezi nejzářivější hvězdy na českém cukrářském nebi. A když se tato skvělá cukrářka nechá inspirovat tradičními recepty od Marie Sandtnerové, vzniknou přímo pohádkové výtvory.
Ukázky

Vše sváteční

422 Kč
Klaun to zkouší znovu
(2x)
Kníha Klaun si povídá s Bohem vyvolala okamžitě po vydání mimořádný zájem čtenářů a autor obdržel celou řadu ohlasů. Po několika letech se Jiří Suchý k tématu vrací a zpracoval řadu svých postřehů do volného pokračování s názvem Klaun to zkouší znovu

Klaun to zkouší znovu

225 Kč
Osobní receptář pro zdraví a pohodu
Rovnováhu máte na dosah. Pokračování bestselleru Velmi osobní kniha o zdraví.

Osobní receptář pro zdraví a pohodu

449 Kč
Piranesi
(8x)
Originální fantasy s hutnou atmosférou od autorky bestselleru Jonathan Strange a pan Norell.
Ukázky

Piranesi

313 Kč
Zobrazuji 971 - 980 z 1000 položek
<< < 1 .. 96 97 98 99 100 > >>