Nejprodávanější audioknihy na CD v roce 2022

Cari Mora
(2x)
Tvůrce Hannibala Lectera přichází s románem o zlu, nenasytnosti a temných obsesích.

Cari Mora

314 Kč
Čaroděj Zeměmoří
(1x)
Čaroděj Zeměmoří je prvním románem cyklu o Zeměmoří – fascinujícím světě stvořeném Velmistryní žánru SF&F Ursulou K. Le Guinovou.

Čaroděj Zeměmoří

314 Kč
DNA
(1x)
V Reykjavíku došlo k vraždě mladé ženy, pachatel však netušil, že po celou dobu brutálního činu byla pod postelí schovaná sedmiletá dcerka oběti.

DNA

350 Kč
Dokonalé stopy
(5x)
V odlehlém koutě Skotské vysočiny shořelo tělo Elaine Buxtonové.

Dokonalé stopy

314 Kč
Eleanor se má vážně skvěle
(7x)
Svérázné Eleanor je jedno, co si o ní kdo myslí. Literární senzace pro všechny asociály

Eleanor se má vážně skvěle

314 Kč
Elegie
Básník Jiří Orten (1919-1941) oslovuje svojí lyrikou již řadu generací čtenářů. Několik týdnů před tragickou smrtí v okupované Praze roku 1941 dokončil soubor devíti elegií, podivuhodný básnický testament, jímž se rozloučil se svým životem.

Elegie

225 Kč
Falešný tolar
Královský písař Jiří Adam z Dobronína spolu se svým pomocníkem Petrem Korcem řeší zapeklitý případ na samém jihu Čech. Z cestování přes Šumavu mají v té době všichni strach, všude nekonečné hvozdy, kam snad ještě nevkročila lidská noha.

Falešný tolar

269 Kč
Faraon
(1x)
Bolesław Prus ve svém slavném historickém románu podává věrný obraz prostředí starého Egypta. Své líčení opřel o pečlivé studium vědeckých pramenů, a tak na rozdíl od různých fantazií je jeho román založen na skutečně historické představě.

Faraon

359 Kč
Fašismus. Varování
Téměř celé 20. století probíhalo ve znamení střetu demokracie s fašismem. Po hrůzách druhé světové války se zdálo, že svět už nepřipustí, aby se duchovní dědicové Hitlera a Mussoliniho pokusili o návrat.

Fašismus. Varování

359 Kč
Hanba
Hořká "moderní pohádka" inspirovaná moderními dějinami Pákistánu, kterou lze číst jako čistou fikci, politický pamflet, legendu i skutečnost.

Hanba

269 Kč
Zobrazuji 971 - 980 z 1000 položek
<< < 1 .. 96 97 98 99 100 > >>