Nejprodávanější tituly v roce 2022
osobní rozvoj

Biologie lásky - 11%
V této knize se dozvíte, jak nás v raných stadiích života ovlivňuje rodičovská láska: jak formuje náš mozek a poznamenává nás na zbytek života.
osobní rozvoj

Biologie lásky

387 Kč
344 Kč
Jak (pře)žít se stárnoucími rodiči
Tato kniha vám poradí jak ustát období středního věku, kdy se člověk ocitá ve složité a leckdy skoro neřešitelné životní situaci naplňování několika těžko slučitelných rolí - pracovat, vychovávat děti a zároveň pečovat o stárnoucí rodiče.
osobní rozvoj

Jak (pře)žít se stárnoucími rodiči

89 Kč
Jednoduše buďte úspěšní - 11%
Úspěch přináší peníze, zabezpečení, uznání, obdiv, luxus – kdo by to vše nechtěl? Ale je to opravdu to, co nás motivuje? A proč někdo nepřestává, když už má vše, čeho kdy chtěl dosáhnout?
osobní rozvoj

Jednoduše buďte úspěšní

314 Kč
279 Kč
Melancholie - 11%
Komplexní a čtivá studie o dějinách a proměnách melancholie v evropské kultuře od starověku po současnost.
osobní rozvoj

Melancholie

250 Kč
222 Kč
Myšlenkové mapy pro děti - 11%
Kniha dětem pomůže zefektivnit psaní poznámek a učení, zkrátit dobu strávenou nad domácími úkoly, rozvíjet kreativitu a představivost, zlepšit paměť. Naučí se nejen zefektivnit práci do školy, ale třeba i jak naplánovat narozeninovou oslavu.
osobní rozvoj

Myšlenkové mapy pro děti

224 Kč
199 Kč
Proměň svůj strach - 20%
(2x)
Publikace z pera u nás velmi oblíbeného a čteného autora, tentokrát o strachu ve všech možných podobách: o strachu z nového, o tom, který ochromuje, o strachu ze zesměšnění, z neznámého v nás, ze zranění, z osamění, o strachu o naše vztahy.
osobní rozvoj
Ukázky

Proměň svůj strach

109 Kč
87 Kč
Sociální vztahy v organizaci a jejich management
Tato publikace si klade za cíl být zdrojem informací nejen pro pracovníky a manažery oddělení lidských zdrojů, ale též pro výkonný management řady firem, veřejných institucí a neziskových organizací.
osobní rozvoj

Sociální vztahy v organizaci a jejich management

134 Kč
Startup za pakatel - 11%
Chris Guillebeau ve své knize s (velmi pracovně přeloženým) názvem "Startup za pakatel – Objevte způsob, jak pracovat na sebe a živit se tím, co vás baví" přináší čerstvý pohled na to, jak se dnes postavit na vlastní nohy.
osobní rozvoj

Startup za pakatel

287 Kč
255 Kč
Celulitida - 20%
Toužíte po perfektní postavě? Obáváte se zdánlivě neřešitelných problémů, které s sebou může přinášet moderní doba? Také pro vás je celulitida strašákem, noční můrou, proti které je velmi těžké bojovat? Pak je tato publikace určena právě vám.
osobní rozvoj
Ukázky

Celulitida

237 Kč
190 Kč
Kdo bude plakat, až tady nebudeš - 11%
Robin Sharma, autor světového bestselleru Mnich, který prodal své ferrari, shrnul svou životní moudrost a filozofii, jakož i praktické postřehy a poznatky, do stovky životních lekcí.
osobní rozvoj

Kdo bude plakat, až tady nebudeš

268 Kč
238 Kč
Zobrazuji 981 - 990 z 1000 položek
<< < 1 .. 97 98 99 100 > >>