Nejprodávanější e-knihy v roce 2022
beletrie

Tři kroky od pekla - 30%
Soukromou vyšetřovatelku Taru přivede do Svárova pátrání po dvou malých chlapcích. Brzy dojde k vraždě člověka, jehož smrt všechny překvapí. Následují další vraždy a Tara má plné ruce práce. Případ je čím dál zamotanější a nic nedává smysl.
beletrie
Ukázky

Tři kroky od pekla

179 Kč
125 Kč
Záhadný klient - 20%
(2x)
„Potřebuji manželku…“ Emmii Matteova slova nepřekvapila – jako majitelka seznamky lidem jejich protějšky hledala den co den. Zasáhlo ji ale, když si uvědomila, jak moc si jsou s Matteem podobní.
beletrie
Ukázky

Záhadný klient

69 Kč
55 Kč
Jak zabít dvakrát - 20%
Populární žurnalista a spisovatel Josef Klíma přichází s novými kriminálními příběhy. V centru dění je oddělení vražd a atraktivní vyšetřovatelka Klára Radová. V knize Jak zabít dvakrát vycházejí první dva případy.
beletrie
Ukázky

Jak zabít dvakrát

209 Kč
167 Kč
Jizva - 20%
(4x)
Katarzyně je něco přes čtyřicet a za celý život nevytáhla paty z rodného Polska. Teď však má pro svou firmu otevřít novou pobočku v Ostravě. Od studenta Martina, kterého zaměstná jako tlumočníka, se dozví o tragické historii blízké vesnice Životice: v srpnu 1944 zde nacisté v odvetě za partyzánský útok na příslušníky gestapa zastřelili během jednoho nedělního rána třicet šest mužů.
beletrie
Ukázky

Jizva

249 Kč
199 Kč
Malé lži - 20%
První ze série detektivních příběhů z anglického venkova s inspektorem Stevem Carmichaelem.
beletrie
Ukázky

Malé lži

169 Kč
135 Kč
Prázdné sliby - 20%
(3x)

Ukrást někomu srdce je ten nejlákavější zločin. První díl vílí fantasy romance. Brie víly nenávidí a odmítá s nimi mít cokoli společného, i kdyby to mělo znamenat, že bude hladovět a žít na ulici. Ale když je její sestra prodána sadistickému králi Temného dvora, aby tak splatila dluh, udělá Brie cokoli, aby ji získala zpátky.

beletrie
Ukázky

Prázdné sliby

279 Kč
223 Kč
Síla psa - 20%
(2x)
Westernový román o dvou bratrech a konkurenci mezi nimi, když se jeden ožení. Rovněž pojednává o tématech potlačované homosexuality, antisemitismu a alkoholismu, která jsou na svou dobu poněkud podrážděná.
beletrie
Ukázky

Síla psa

228 Kč
182 Kč
Smlouva na lásku - 20%
(2x)
Nathana Dumonta zná v Nashvillu každý. Tak už to chodí, když s půlkou města obchodujete a s druhou spíte. Před čtyřmi lety navíc přišel o snoubenku, která beze stopy zmizela.
beletrie
Ukázky

Smlouva na lásku

279 Kč
223 Kč
Surový tvar - 20%
Když se něco rozbije, jenom to dostane jiný tvar, říkává s oblibou soused zprava. Ale platí to i tehdy, když nejde o staré hrnky či talíře, ale o celé společenství?
beletrie
Ukázky

Surový tvar

169 Kč
135 Kč
V pavučinách času - 20%
(5x)
Historik Jaroslav Čechura je bytostný vypravěč, který dovede historické děje zpřítomňovat živým a neotřelým způsobem. Činí tak ve svých knihách, odborných článcích, ale i v popularizačním rozhovorech. Kniha V pavučinách času.
beletrie
Ukázky

V pavučinách času

249 Kč
199 Kč
Zobrazuji 981 - 990 z 1000 položek
<< < 1 .. 97 98 99 100 > >>