Nejprodávanější tituly v roce 2022
zdravá výživa

Zhubněte lehce a navždy
Chcete-li zhubnout lehce a navždy, začněte dodržovat několik jednoduchých rad a dočkáte se nejen svojí vytoužené hmotnosti, ale také zlepšíte své zdraví a budete se cítit lépe.
zdravá výživa

Zhubněte lehce a navždy

89 Kč
Buddha vaří - 11%
Úvod do výživy v souladu s typologií podle tibetské medicíny se 108 recepty na zdravá a chutná jídla.
zdravá výživa
Ukázky

Buddha vaří

536 Kč
476 Kč
Další špetka chuti. Každodenní odlehčení
(1x)
Autorky populárního blogu Pinch of nom a stejnojmenné kuchařky (u nás vyšla pod názvem Špetka chuti), připravily další knihu.
zdravá výživa

Další špetka chuti. Každodenní odlehčení

89 Kč
Domácí levandulová kuchařka - 11%
V této knize naleznete téměř 90 receptů a 18 návodů na domácí výrobu kosmetických přípravků a vonných dekorací, ale i rady, jaký druh levandule vybrat do zahrádky, jak se o ni starat, sklízet ji a skladovat.
zdravá výživa

Domácí levandulová kuchařka

242 Kč
215 Kč
Hlavní jídla, pečivo a speciality 2 - bezlepkově - 11%
Když se bezlepkové vaření a pečení stane vášní. v knize najdete rady a tipy na bezlepkovou, bezmléčnou a bezlaktózovou dietu.
zdravá výživa

Hlavní jídla, pečivo a speciality 2 - bezlepkově

221 Kč
196 Kč
Jedlé město - Vyjděte do ulic!
Jsou města pouze betonovou pouští zahlcenou výfukovými plyny a se psími výkaly na každém rohu? Ani náhodou! Stranou od nákupních center a hlavních tříd je možné v každém městě objevit překvapivě zdravé poklady rostlinné říše.
zdravá výživa
Ukázky

Jedlé město - Vyjděte do ulic!

89 Kč
Low Carb - 11%

Hodujeme bez výčitek! Low Carb je výživový směr, kterého se můžete držet celý život, a rozhodně vám nemusí chybět žádný chuťový požitek. Berte tyto recepty jako návod a pozvání ke šťastnému jídlu – ale směřujte ke svým vlastním specialitám.

zdravá výživa

Low Carb

179 Kč
159 Kč
Veganská kuchařka - 11%
Ať už jste vegetariány, začínáte s veganskou stravou nebo máte chuť přidat do své stravy více zeleniny a ovoce, tato kuchařka pro vás bude tou pravou inspirací.
zdravá výživa

Veganská kuchařka

170 Kč
151 Kč
Vtipné kaše - Namíchejte si ty vaše - 2. vydání - 11%
(1x)
Objevte s námi zdravé a dobré kaše: sladkou a přitom zdravou snídani či svačinu, ale třeba i slanou verzi jako rychlý oběd či večeři! Vždy s čerstvými surovinami a mnoha důvtipnými doplňky pro vaše zdraví.
zdravá výživa

Vtipné kaše - Namíchejte si ty vaše - 2. vydání

359 Kč
319 Kč
Rychlé fit recepty - 11%
Vyzkoušejte jednoduché recepty, které využívají úplně běžné ingredience, přitom jsou lákavé a moc dobré a navíc budou podporovat i vaše předsevzetí žít zdravě.
zdravá výživa

Rychlé fit recepty

314 Kč
279 Kč
Zdravé fitness dezerty - 20%
Mlsejte zdravě a bez výčitek. Celkem 46 chutných receptů na zdravé fitness koláče, buchty, sušenky a další dezerty, které zaujmou nejen sportovní nadšence. Z toho 18 bezlepkových, takže si na nich mohou pochutnat i celiaci.
zdravá výživa
Ukázky

Zdravé fitness dezerty

79 Kč
63 Kč
Detoxikace - Smoothies na každý den
V dnešní uspěchané době je náš organismus neustále vystavován těžkým zkouškám - nezdravá strava, toxiny v ovzduší a všudypřítomný stres si dříve či později vyžádají svou daň. Právě v takových situacích se uplatní detox.
zdravá výživa

Detoxikace - Smoothies na každý den

134 Kč
Jídlem proti Alzheimerově chorobě - 11%
Je možné zestárnout v dobré kondici a výrazně snížit riziko, že nás postihne Alzheimerova choroba?
zdravá výživa

Jídlem proti Alzheimerově chorobě

359 Kč
319 Kč
Radost z jídla - 11%
Kniha o zásadách zdravého a správného stravování je rozšířena o základní léčebné prostředky - obklady a léčebné nápoje, které jsou nejen popsány, ale i názorně ukázány na DVD.
zdravá výživa

Radost z jídla

341 Kč
303 Kč
Saláty - Mísa plná čerstvého štěstí - 11%
Co je nejlepšího na salátech? Hodí se ke každé příležitosti! Ať už s sebou na cesty do kanceláře, jako zdravá varianta ke slavnostnímu stolu nebo jako hvězda na party – saláty jsou zkrátka univerzální pochoutkou.
zdravá výživa

Saláty - Mísa plná čerstvého štěstí

161 Kč
143 Kč
Superpotraviny - Tuzemské divoké rostliny - 11%
(1x)
Superpotraviny jsou všude okolo nás. Jestli jste si doposud mysleli, že pocházejí jen ze vzdálených zemí jako chia semínka nebo goji, můžete to nyní přehodnotit: rostlinné energetické balíčky pro detoxikaci a anti-aging.
zdravá výživa

Superpotraviny - Tuzemské divoké rostliny

287 Kč
255 Kč
Bezlepková kuchyně
Díky této nové kuchařce můžete vařit bezlepkové z dostupných surovin, jídla jsou nenáročná na přípravu a výsledek chutná báječně!
zdravá výživa

Bezlepková kuchyně

116 Kč
Diety ve školních jídelnách - 11%
Dietní stravování nabývá na společenském významu a promítá se i do práce školních jídelen. Vzhledem k nedostatkům v legislativě může být jeho zavedení ve školní jídelně problematické.
zdravá výživa

Diety ve školních jídelnách

293 Kč
260 Kč
Fit recepty 3. díl - 11%
Chceš postavu po jaké už dlouho sníš? Chceš se cítit sebevědomě? Chceš žít zdravě a zvýšit svou imunitu? V tom případě jsou Fit recepty pro Tebe jako stvořené!
zdravá výživa

Fit recepty 3. díl

347 Kč
308 Kč
Zobrazuji 161 - 180 z 206 položek
<< < 1 .. 7 8 9 10 11 > >>