Nejprodávanější e-knihy - leden 2023

Dokonalá tma
(3x)
Inspektor Luc Callanach se vydává do Francie, aby s Interpolem rozkryl síť obchodníků s bílým masem. Když se ale v Paříži najde tělo skotského občana, kterému někdo odebral vnitřnosti, musí se Callanach spojit se svou šéfinspektorkou Avou Turnerovou v Edinburghu.
Ukázky

Dokonalá tma

319 Kč
Dokonalé léto
Avery vždycky hudbu využívala jako únik. Ale po tom, co ji její nejlepší kamarádka zradí, dokonce ani dokonale sestavený playlist nestačí na to, aby zapomněla, co se stalo.
Ukázky

Dokonalé léto

279 Kč
Dopis slečny Sophie
(1x)
Sophronia Lattimorová svou šanci na lásku již propásla a musí se spokojit s nenápadnou rolí gardedámy.
Ukázky

Dopis slečny Sophie

199 Kč
Dostihové pikle
Bertie Wooster se svým věrným komorníkem Jeevesem odcestuje do městečka Maiden Eggesford, aby si tam léčil nervy vyčerpané veselým nočním životem velkoměsta.
Ukázky

Dostihové pikle

209 Kč
Drahý nepřítel
(2x)
V dětství se nenáviděli. Macon Saint byl hezoun, avšak Delila vždy věděla, že je učiněný ďábel. Na klidu jí nepřidávalo, že chodil s její proradnou sestrou Samanthou, a když se rozešli, Delile se splnil sen: Už nikdy se s ním nemusí vidět.
Ukázky

Drahý nepřítel

299 Kč
Dům hedvábí
(1x)
Po smrti manžela přijme Angela pozvání své tety a navštíví ji v Asenze v italském Venetu. Během pobytu však dojde k překvapivému zvratu, když místnímu Domu hedvábí, poslední tradiční tkalcovně hedvábí, hrozí zánik. Angela začne s tetou plánovat, jak by se dal podnik zachránit.
Ukázky

Dům hedvábí

229 Kč
Dvě klikaté cesty
Siles „32“ Jones je městský policista v mississippském městečku Chabot, motorizovaný strážník „pro všechno“. Sní o tom, že jednou bude šerifem, ale odkroucené ve službě má teprve dva roky.
Ukázky

Dvě klikaté cesty

298 Kč
Eklektik Bastard
Sarkasticky laděné příběhy psané formou povídkového komiksu vycházejí ze života současných třicátníků žijících v Bratislavě. Společně, i když každý sám, prožívají internetovou dospělost, ačkoliv neměli internetové dětství.
Ukázky

Eklektik Bastard

198 Kč
Etiketa pro holky a kluky
Etiketa není žádná věda – je to zkrátka slušné chování. Doma, ve škole, na ulici, v tramvaji, v kině, při sportu, ale třeba i na internetu. Jak se vyhnout různým trapasům a nedorozuměním? Tenhle zábavný průvodce světem slušného chování to srozumitelně vysvětlí všem teenagerům.
Ukázky

Etiketa pro holky a kluky

194 Kč
Hardware
Román Hardware je jedním z vrcholných děl kyberpunku a jako takový mimo jiné posloužil i jako prvotní inspirace ke vzniku RPG hry Cyberpunk a následně tak i k počítačové hry Cyberpunk 2077.
Ukázky

Hardware

348 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100