Nejprodávanější e-knihy - leden 2023

Červený pokoj
Krátce po letním slunovratu se vrchní komisařka Ingrid Nyströmová zabývá podivným případem vraždy. Osaměle žijícímu počítačovému odborníkovi Adamu Arlemarkovi někdo vyjmul z hrudníku srdce a místo něj mu do těla vložil měsíční horninu.
Ukázky

Červený pokoj

249 Kč
Četnické povídky z Prácheňska
Čtivé povídky z konce třicátých let minulého století nabídnou kromě napětí a humorných situací také exkurz do společenské a politické atmosféry té doby.
Ukázky

Četnické povídky z Prácheňska

179 Kč
Ďábel v přestrojení - 20%
(2x)
„Ďábel nikdy lidi nezastrašuje, aby dělali špatné věci. Uvádí je v pokušení.“ Lady Merritt Sterlingová, tvrdohlavá kráska, která řídí dopravní společnost, dobře ví, že londýnská společnost umírá touhou přistihnout ji při skandálu.
Ukázky

Ďábel v přestrojení

279 Kč
223 Kč
Dcera Sparty - 20%
(2x)
Sedmnáctiletá Dafné zasvětila celý svůj dosavadní život tomu, aby se stala bojovnicí tělem i duší a získala si tak uznání nesmlouvavých obyvatel starověké Sparty.
Ukázky

Dcera Sparty

359 Kč
287 Kč
Dej šanci mně - 20%
(1x)
Po zaznění zvukového signálu zanechte prosím vzkaz... Penelopo, vím, že jsou tři ráno, ale potřebuju to ze sebe dostat. Už ti nemůžu dát žádnou další radu, jak sbalit toho druhého týpka, neřeknu ti žádnou další „sexy věc“, kterou bys měla udělat...
Ukázky

Dej šanci mně

339 Kč
271 Kč
Dějiny filosofie - 20%
(1x)
Dějiny filosofie jasně a stručně ve svém druhém, výrazně rozšířeném vydání přinášejí oproti prvnímu vydání v r. 2008 znatelně obsahově obohacené kapitoly týkající se indické, antické a křesťanské filosofie.
Ukázky

Dějiny filosofie

359 Kč
287 Kč
Dejte sbohem obezitě - 20%
Čím to je, že přes existenci nespočtu diet se lidstvo potýká s epidemií obezity? Počítáme kalorie, pravidelně se hýbeme, ale ručička na váze stále neklesá.
Ukázky

Dejte sbohem obezitě

279 Kč
223 Kč
Deníček Camille G: Dvoječka - 20%
Historky Camille G. baví desetitisíce čtenářů svou ulítlostí a humorem, ze kterýho už povolil nejeden svěrač. Svérázná Brňačka díky svý střelenosti a těžko zvladatelnýmu temperamentu zažívá někdy až neuvěřitelný příhody u koní, se psem, s kámoškama i s rodinou.
Ukázky

Deníček Camille G: Dvoječka

169 Kč
135 Kč
Diagnostika dítěte předškolního věku, 2. díl - 20%
Publikace Diagnostika dítěte předškolního věku, 2. díl navazuje na stejnojmenné dílo, Diagnostika dítěte předškolního věku, doplňuje ho a podrobněji rozpracovává některá témata. Přináší množství aktuálních informací, které se pedagogické diagnostiky dětí v předškolním věku v současné době dotýkají.
Ukázky

Diagnostika dítěte předškolního věku, 2. díl

219 Kč
175 Kč
Dinosauří partička: Vejce, Plavecká soutěž - 20%
Seznamte se s Ríšou Rexem, šestiletým a trochu úzkostlivým tyrannosaurem, který žije se svojí rodinou v Bažinatém lese. Ríšův nejlepší kamarád se jmenuje Tobík, a jen díky němu Ríša nepřijde o všechna dobrodružství.
Ukázky

Dinosauří partička: Vejce, Plavecká soutěž

169 Kč
135 Kč
Zobrazuji 971 - 980 z 1000 položek
<< < 1 .. 96 97 98 99 100 > >>