Nejprodávanější e-knihy - leden 2023

Život jako hobby
Život je barvitý a nevypočitatelný. Vždy záleží na nátuře, smyslu pro humor, vnímavosti a úhlu pohledu.
Ukázky

Život jako hobby

239 Kč
AGA
(2x)
Vítejte ve vesmíru, kde poslední nadějí lidstva na záchranu okupované planety je nákladní loď Kraksna a její svébytná posádka, ve vesmíru Františka Kotlety a Kristýny Sněgoňové, který je temný, krutý i zábavný, jak jen to cenzura nakladatele dovolí.
Ukázky

AGA

279 Kč
Aleksandra
Román Aleksandra je srdcervoucí rodinná sága, která pokrývá celé jedno století ukrajinské historie. Spsiovatelka s ukrajinskými kořeny Lisa Weeda se na pokyn své čtyřiadevadesátileté babičky Aleksandry vydává do Luhansku hledat hrob svého strýce Kolji, který se v roce 2015 ztratil.
Ukázky

Aleksandra

279 Kč
Američanka v Paříži
(1x)
Když si zapálená milovnice knih Sylvia Beachová v roce 1919 otevře v tiché pařížské ulici knihkupectví nazvané Shakespeare & Co.
Ukázky

Američanka v Paříži

382 Kč
Arila: Stíny Citadely
(1x)
Arila prozkoumává své nové síly a vydává se do pouštního města Salroa, aby pomohla zachránit spícího boha Rooaka. Ten se nachází ve špičce Citadely, obrovské sochy nesoucí jeho vlastní podobu, obklopený děsivým nepřítelem, který se do Aldolonu prodral skrz skuliny reality a který dokáže zasít strach do všech, včetně bohů samotných.
Ukázky

Arila: Stíny Citadely

279 Kč
Atlas bylin 2
(1x)
Druhý díl naučně-populárního průvodce vybranými druhy rostlin, které můžete najít v naší přírodě od časného jara až do pozdního podzimu. Rostliny jsou v knize řazeny abecedně, vždy podle barvy květů.
Ukázky

Atlas bylin 2

209 Kč
Bella Dona – Kráska z Florencie

Florencie, rok 1469. Časy, kdy bývala Cosima Bellani největší kráskou v celém městě jsou tytam. Krása stárnoucí kurtizány začíná uvadat, a tak se Cosima začíná obávat o svou budoucnost.

Ukázky

Bella Dona – Kráska z Florencie

249 Kč
Bez domova
Na této cestě někteří zabloudí, někteří to vzdají a vrátí se zpátky, kdežto jiní možná dojdou až na její konec. A všichni vám budou vyprávět příběh o tom, co se stalo.
Ukázky

Bez domova

259 Kč
Bez lásky
Georgia ještě nikdy nebyla zamilovaná, nikdy nikoho nepolíbila, nikdy se do nikoho nezakoukala - ale protože je fanfikcemi posedlá romantička, je si jistá, že toho svého člověka jednoho dne najde.
Ukázky

Bez lásky

319 Kč
Bílý pramen
(2x)

Tato kniha je autorčiným holdem městu Aši, po kterém dnes neštěkne ani pes. Pořád zde nacházíme pozůstatky minulosti. Rozpadlé zdi domů, sklepy, studny. Je to krajina tajemná, kde si daň za historický vývoj vybrala příroda.

Ukázky

Bílý pramen

198 Kč
Zobrazuji 951 - 960 z 1000 položek
<< < 1 .. 94 95 96 97 98 .. 100 > >>