Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - leden 2023

Utrpení a jiné žánry
Tyto autorčiny prózy mají nejblíže k její předchozí knize Ostrovy. Oproti ní zde ubylo berlínsko-brněnských témat a přibylo ztišených či naopak burleskních příběhů, ve kterých se ocitáme v mezních situacích: mezi životem a smrtí, zrozením a odchodem.

Utrpení a jiné žánry

260 Kč
Už mi to docvaklo
Nalézáme se v časech, kdy právo zasahuje stále více do našich životů, hypertrofuje a v jeho uplatňování se marně hledá spása, stejně jako se dříve hledala v působení církve. Autor nabízí i jiné než formální zdroje poznání právních případů.

Už mi to docvaklo

270 Kč
V co (ne)věří generace Z
Kolektivní monografie, která mapuje náboženský život současné mládeže v České republice.

V co (ne)věří generace Z

Petr Sláma (ed.)
130 Kč
V noci je každá krev černá
(6x)
Alfa Ndiaye a Mademba Diop jsou jedni z mnoha senegalských střelců bojujících pod francouzskou vlajkou v zákopech první světové války. Jsou nejlepší přátelé, znají se od dětství, vyrůstali spolu.
Ukázky

V noci je každá krev černá

259 Kč
Věk katedrál
Základní práce francouzského medievalisty přináší jedinečný a u nás zcela netradiční pohled na dějiny středověkého umění.
Ukázky

Věk katedrál

448 Kč
Velké samolepky pro malé ruce - Dino ostrov

Navštiv prehistorický svět plný dinosaurů v této překrásné knížce plné aktivit! Kresli, vybarvuj, doplňuj a nalepuj samolepky a bav se společně s dinosaury.

Velké samolepky pro malé ruce - Dino ostrov

89 Kč
Vlk samotář
Nový kontroverzní titul světově úspěšné autorky a hvězdy současného psychologického románu Jodi Picoultové.

Vlk samotář

359 Kč
Vltavská kaskáda - Nový život staré řeky
Příběh největší soustavy vodních děl v Čechách, kterou tvoří soubor devíti vodních staveb, budovaných postupně v letech 1930 až 1992.

Vltavská kaskáda - Nový život staré řeky

404 Kč
Vnitřní mlčení
Přítomná kniha není jen volnou sbírkou duchovních úvah, nýbrž postupným uvedením do meditace a kontemplativního způsobu života. Mezi naše témata patří zacházení s tělem, meditační ztišení těla i duše.

Vnitřní mlčení

224 Kč
Všichni lžou
(2x)
Maria je šťastná. Po letech, kdy žila jako svobodná matka, poznala svou velkou lásku, Samira. Ovšem s jeho dospívající dcerou Yasmin to někdy bylo obtížné. Flámuje, občas mění partnery. Pak ale dívka během jedné prosincové noci beze stopy zmizí.

Všichni lžou

350 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100