Nejprodávanější knihy - leden 2023
romány

Sestra ve stínu
(2x)
Na luxusní sídlo Atlantida na soukromém poloostrově ženevského jezera se sjíždí zrůzných koutů světa šest mladých žen, které přivedla domů smutná událost: smrt jejich adoptivního otce.
romány

Sestra ve stínu

395 Kč
Válka s mloky
Karel Čapek svůj světově proslulý román Válka s mloky napsal v roce 1935. Díky své schopnosti citlivě reagovat na dění ve společnosti a ve světě, si zřetelně uvědomoval nebezpečí nastupujícího fašismu a jeho destruktivní ideologie.
romány

Válka s mloky

225 Kč
Velký Gatsby
(3x)
Velký Gatsby - jedno z nejznámějších děl moderní americké literatury - má roku 2013 hned dve premiéry: dílo vychází v novém, moderním překladu Martina Pokorného a do kin přichází hvězdná filmová adaptace.
romány

Velký Gatsby

296 Kč
Záblesk života
(1x)

Personál reprodukční kliniky poskytuje péči každému, kdo vejde dovnitř. Toho rána však na kliniku vtrhne zoufalý rozrušený střelec a zahájí palbu. Všichni přítomní se rázem stanou jeho rukojmími. Na místo přispěchá policejní vyjednavač Hugh McElroy.

romány

Záblesk života

341 Kč
Zlaté časy
(3x)
Když sedmdesátiletá Franziska krátce po pádu Berlínské zdi navštíví bývalé rodinné panství Dranitz ve východním Německu, kde vyrůstala, je rozhodnutá zůstat tady už natrvalo.
romány

Zlaté časy

359 Kč
Duhový most
(1x)
Olga je obyčejná žena, prodavačka, matka desetiletého syna Filipa a manželka vysokoškolského učitele.
romány

Duhový most

296 Kč
Slabikář
Odkud se vynořují všichni ti choromyslní světlonoši, kteří medovým hlasem mluví o tom, jak snadné je mezi lidi rozsévat dobro? A odkud se berou ti, kteří jsou ochotni těmto světlonošům a jejich dobru obětovat naprosto vše?
romány
Ukázky

Slabikář

350 Kč
Vaše tváře zla
Během jednoho dne a noci roku 1998 se v rakouském Linci střetávají a míjejí čtyři muži: vyhořelý učitel, lékař a zároveň politický kariérista, chladnokrevný šéf zločineckého gangu a policista. Román psaný s bezprecedentní odvahou nahlíží do míst, před nimiž česká próza až doposud zavírala oči
romány

Vaše tváře zla

314 Kč
Víc už se nedozvíme
Fascinující příběh Melody Sheeové autor opět zasadil do prostředí svých předchozích románů a obohatil jej o neobvyklý a mimořádně živočišný svět irských kočovníků.
romány

Víc už se nedozvíme

224 Kč
Podivuhodný život osamělého pošťáka
(3x)
Kdo jiný by měl ctít listovní tajemství než pošťáci? Jenže mladý pošťák Bilodo je natolik ostýchavý, že si povídá sotva se svou zlatou rybkou.
romány

Podivuhodný život osamělého pošťáka

269 Kč
Zobrazuji 121 - 130 z 135 položek
<< < 1 .. 11 12 13 14 > >>