Nejprodávanější e-knihy - leden 2023
romány

Hrad ve Skotsku
(5x)
Na Skotskou vysočinu se pomalu snášejí první sněhové vločky a předvánoční závod s časem začíná!
romány
Ukázky

Hrad ve Skotsku

339 Kč
Strašlivá závrať
(2x)
Bůh nehraje se světem kostky, prohlásil Albert Einstein. Na což by mu Benjamín Labatut odpověděl, že Bůh možná ne, ale ďábel ano. Strašlivá závrať je románem faktu o vědcích, kteří ve svých oborech učinili převratné objevy.
romány
Ukázky

Strašlivá závrať

209 Kč
Vdovou proti své vůli
Nemajetná šlechtična Elinor je nucena přijmout místo guvernantky na venkově. Dojde však k záměně: kočár ji odveze do jiného sídla, kde lord Carlyon očekává ženu, jež slíbila, že se za úplatu provdá za zhýralého a zadluženého mladíka.
romány
Ukázky

Vdovou proti své vůli

239 Kč
Shuggie Bain
(6x)
Shuggie Bain je nezapomenutelným příběhem mladého Hugha "Shuggie" Baina, sladkého a osamělého chlapce, který tráví své dětství v 80. letech ve zchátralém veřejném bytě ve skotském Glasgow.
romány
Ukázky

Shuggie Bain

349 Kč
Lekce chemie
(4x)
Elizabeth Zottová je neobyčejná žena. Jenže je začátek šedesátých let a její výhradně mužský tým v Hastingsově výzkumném ústavu zastává nevědecký názor na rovnoprávnost.
romány
Ukázky

Lekce chemie

319 Kč
Heřmánkové údolí - 30%
(11x)
Strhující příběh ženy, které osud původně rozdal horší kartu než jiným. Byla silná, ačkoli si svou sílu neuvědomovala, a statečná, ačkoli o statečnosti nikdy nepřemýšlela. Společenský román.
romány
Ukázky

Heřmánkové údolí

169 Kč
118 Kč
Prorokyně a hlupák
(5x)
Amatérská švédská astrofyzička Petra spočítala, že 7. září 2011 ve 21.20 zanikne svět. Toto proroctví ji svede dohromady s poněkud jednoduchým Johanem, který umí proměnit obyčejné jídlo v gurmánský zážitek, a s důchodkyní Agnes, která si pod falešným profilem vydělává jako mladá influencerka.
romány
Ukázky

Prorokyně a hlupák

319 Kč
Až uvidíš moře
(10x)
Dvě dcery řeckých uprchlíků, dva životy mezi dvěma zeměmi. Jaké to je, když se v deseti letech dítě ocitne samo v daleké cizí zemi, neumí jazyk, neví, kam se ztratili jeho rodiče, a vůbec nechápe, co se s ním stalo? Toto prožívaly v roce 1949 tisíce řeckých dětí, kterým po občanské válce v Řecku poskytlo Československo azyl.
romány
Ukázky

Až uvidíš moře

319 Kč
Tsunami
(3x)
Den Eminých narozenin se kvapem blíží. Kromě členů její rodiny se však na oslavu chystá i jeden nezvaný host – minulost, kterou všichni považovali za dávno mrtvou. V návalu nečekaných emocí tak začnou ožívat události z jedné dovolené v Thajsku, která otřásla osudy všech zúčastněných.
romány
Ukázky

Tsunami

319 Kč
Barvy krásy: Sophiiny sny
New York, 1932. Sophia nečekala, že bude zase šťastná. Když přišla v Paříži o dítě, byla zoufalá. V New Yorku ale rozkvete. Nabídka charismatické majitelky kosmetické firmy Elizabeth Ardenová jí poskytne nečekanou šanci.
romány
Ukázky

Barvy krásy: Sophiiny sny

399 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 143 položek
1 2 3 .. 15 > >>