Nejprodávanější Kniha - leden 2023
relaxace a cvičení

Klid - 25%
50 cvičení vědomé pozornosti, která vám pomohou zbavit se stresu, ať už jste kdekoli. Bez ohledu na to, co děláte a jak moc máte práce, vždy můžete znovu najít svůj vnitřní klid.
relaxace a cvičení

Klid

198 Kč
148 Kč
Jóga pro děti - 11%
Jóga nabízí skvělé možnosti, jak do běžného dne doma, ve školce nebo na prvním stupni základní školy vnést radost z pohybu a uvolnění. Autorky představují na 30 obrázkových kartách pozice a sledy cviků speciálně vybraných pro cvičení s dětmi.
relaxace a cvičení
Ukázky

Jóga pro děti

333 Kč
296 Kč
O bolesti zad - 11%
(1x)
Léčení konkrétní nemoci často převažuje nad uzdravováním nemocného. To jsou zcela zásadní myšlenky doktora Jana Hnízdila a fyzioterapeutky Zuzany Baluchové, které představují ve své knize na dnes velmi frekventované problematice bolestí zad.
relaxace a cvičení

O bolesti zad

179 Kč
159 Kč
Umění spočinout - 37%
Zbavit se stresu, úzkosti, nespavosti, neklidu a tělesných neduhů si jistě přejí mnozí z nás. Cvičení, na němž je tato kniha založena, tedy jinggong, umění spočinutí, není vlastně nic jiného než meditace.
relaxace a cvičení

Umění spočinout

158 Kč
99 Kč
Sedni si a nedělej nic - 11%
(2x)

Proč nejsme nikdy spokojení? Proč trpíme stresem a napětím? Proč sníme o tom, že budeme krásnější, mladší či chytřejší? Proč se chceme bavit, být bohatí a bez velkých oklik nalézt svou vlastní cestu? Co je to štěstí?

relaxace a cvičení

Sedni si a nedělej nic

297 Kč
264 Kč
Lali cvičí jógu - 11%
Originální básničky doplněné zábavnými ilustracemi pro první setkání malých dětí s jógou.
relaxace a cvičení

Lali cvičí jógu

269 Kč
239 Kč
Ásana jako symbol - 11%
Symbolické významy dvaceti základních ásan
relaxace a cvičení

Ásana jako symbol

242 Kč
215 Kč
Spánek - 25%
50 cvičení vědomé pozornosti, která vám přinesou klidný spánek. Tato ilustrovaná příručka pro dosažení lepšího spánku je určena každému, komu jeho zaneprázdněná mysl nedá v noci spát.
relaxace a cvičení

Spánek

198 Kč
148 Kč
Jógová terapie - 11%
Vytvořte si osobní terapeutický plán založený na józe, abyste se zbavili bolestí a dostali se zpět k životu, který si zasloužíte.
relaxace a cvičení

Jógová terapie

359 Kč
319 Kč
Ájurvédská jógová terapie - 11%
Autor, který patří k průkopníkům terapeutického využití jógy na Západě, v této knize zúročil své celoživotní praktické zkušenosti instruktora i terapeuta a zároveň hluboké znalosti ze studia klasických pramenů.
relaxace a cvičení

Ájurvédská jógová terapie

403 Kč
358 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 49 položek
1 2 3 .. 5 > >>