Nejprodávanější e-knihy - leden 2023
stres, deprese

Posilování stresem - Cesta k odolnosti - 20%
(2x)
O stresu se hovoří zejména jako o umělé, lidstvem vyrobené zátěži. Člověk se musel naučit porozumět a vzdorovat rozmanitým stresovým vlivům od počátku své existence.
stres, deprese
Ukázky

Posilování stresem - Cesta k odolnosti

279 Kč
223 Kč
Haiku: Cesta ze stresu - 20%
(1x)
Máte někdy dojem, že cokoli uděláte, povede k ještě většímu maléru? Chytají se vás chapadla napětí, stresu, až vyhoření? Nevíte, jak z toho ven?
stres, deprese
Ukázky

Haiku: Cesta ze stresu

239 Kč
191 Kč
Jak mít dobrou náladu - 20%
Až vás přepadne panika, sáhněte po této knize! Olivia Remesová se věnuje výzkumu duševního zdraví na Cambridgeské univerzitě a posledních deset let zasvětila hledání odpovědi, jak se zbavit úzkosti, stresu a paniky.
stres, deprese
Ukázky

Jak mít dobrou náladu

239 Kč
191 Kč
Mýty o sebevraždě - 20%
Sebevražda je bezpochyby tabuizovaným tématem. Žádný jiný způsob úmrtí nevyvolává tolik pocitů studu, lítosti a nepochopení. Kolem sebevražd proto dodnes panuje mnoho mýtů.
stres, deprese
Ukázky

Mýty o sebevraždě

253 Kč
202 Kč
Nástroje proti úzkosti - 20%
Sužují vás úzkostné stavy? Představujete si, co hrozného by se vám mohlo ještě přihodit? Bojíte se, že selžete a váš výkon nebude dokonalý?
stres, deprese
Ukázky

Nástroje proti úzkosti

254 Kč
203 Kč
Homo psychoticus II - 20%
(1x)
Upřímná výpověď o životě s psychotickým onemocněním je volným pokračováním knihy Homo psychoticus, která čtenářům přiblížila minulost autorky, mnohdy psychotickou přítomnost a plány do budoucna. Kniha končila přijetím na vysokou školu.
stres, deprese
Ukázky

Homo psychoticus II

159 Kč
127 Kč