Nejprodávanější tituly - leden 2023
horory

Stíny Halloweenu
Antologie šestnácti povídek předních tvůrců angloamerické temné fantastiky a hororu.
horory

Stíny Halloweenu

413 Kč
Šťastné a hrůzostrašnější
Druhá antologie štědrovečerních hororů přináší sedm hrůzostrašných, v českém překladu povětšinou dosud nevydaných vánočních příběhů anglosaských autorů druhé poloviny 19. a počátku 20. století.
horory

Šťastné a hrůzostrašnější

232 Kč
Mrtvá zóna
(1x)
Mrtvá zóna je napínavý a dobrodružný příběh, odehrávající se na pozadí skutečných historických událostí v USA v sedmdesátých letech dvacátého století. Je v pořadí teprve pátým publikovaným románem Stephena Kinga - a stále patří k jeho nejúspěšnějším.
horory

Mrtvá zóna

360 Kč
Ve světle nebo ve stínu
Patnáct světoznámých prozaiků se nechalo inspirovat dílem Edwarda Hoppera a na jeho motivy napsali každý svůj originální příběh. Další připojila Gail Levinová, kunsthistorička a známá odbornice na Hopperovo dílo.
horory
Ukázky

Ve světle nebo ve stínu

341 Kč
Hrobka
Souborné beletristické vydání Lovecraftova díla. Za svého života byl Lovecraft znám jen úzkému okruhu přátel a milovníků originální strašidelné fantastiky.
horory
Ukázky

Hrobka

314 Kč
Magořina
(1x)
Příběh, který zpočátku může vypadat jako klasický popcornový horůrek, se záhy mění v něco mnohem podivnějšího. Mistr bizarností Carlton Mellick III bere klasické schéma teenagerské vyvražďovačky a s potutelným úsměvem ho prohání mixérem.
horory

Magořina

251 Kč
Providence Omnibus
(2x)
Opulentní hororový komiks Alana Moora je právem oslavován jako jedna z nejobsáhlejších knih věnujících se znepokojujícím motivům Lovecraftova díla.
horory

Providence Omnibus

1 798 Kč
Rohy
Příběh o lásce, pomstě a temných stránkách lidské duše se vine jako cesta krajinou plnou překvapení a nečekaných zvratů, z nichž největší čeká samozřejmě na konci.
horory

Rohy

342 Kč
Zhubni
(1x)
Kletba jako zasloužený trest? Billy Halleck má všechno, co si může přát – drahý dům, hezkou rodinu a výnosné zaměstnání v advokátní kanceláři. Má však také velkou nadváhu a lékař ho varuje před infarktem.
horory

Zhubni

306 Kč
Dracula
(3x)

Bessův Dracula, věrný v tématu a atmosféře doby, umně zeštíhlený k lepší plynulosti děje a k lepšímu využití vizuálních možností příběhu, ale hlavně opatřený kresbou, která bere dech.

horory
Ukázky

Dracula

619 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 83 položek
<< < 1 2 3 4 .. 9 > >>