Nejprodávanější tituly - leden 2023
horory

Šepot z lesa
(4x)
Mezi stromy číhá zlo… Před dvaceti lety v hlubokých lesích Orlických hor beze stopy zmizel jeho nejlepší kamarád. Teď se investigativní novinář Petr vrací do rodné vesnice, aby se vyrovnal s rozvodem a dal dohromady dům, který zdědil po matce.
horory

Šepot z lesa

359 Kč
Šťastné a hrůzostrašné
Vánoční čas, kdy temnota uchvacuje největší část dne a srdci všech smrtelníků prostupuje zvláštní směs veselí i neklidného očekávání, je dobou jako stvořenou pro vypravování tajuplných a strašidelných příběhů.
horory

Šťastné a hrůzostrašné

223 Kč
Pastýř
(3x)
Na Štědrý den roku 1957 se vrací z Německa domů mladý pilot královského letectva. Jeho letový plán je jednoduchý, palivová nádrž plná. Vše probíhá normálně...
horory

Pastýř

269 Kč
Hrobník
(1x)
1893: Augustin Rothmayer pracuje jako hrobník na známém vídeňském ústředním hřbitově.
horory

Hrobník

359 Kč
Manga jókai

Nechte se strhnout děsivými příběhy Mangy Jókai!

Tyto klasické japonské pověsti jsou založeny na příbězích, které napsal slavný autor Lafcadio Hearn mezi lety 1890 až 1904.

horory

Manga jókai

198 Kč
Podhoubí
Podloubí je kniha o zlu, které nenápadně vyrůstá ze zasunutých událostí, z tragédií, které svou zhoubnou silou ovlivňují už život dětí v mateřském lůně.
horory

Podhoubí

223 Kč
Stranger Things: Rebelka Robin
Střední škola je příšera, která pohltí všechno, co máte rádi. Tohle moc dobře ví Robin Buckleyová, oblíbená postava třetí řady hororového sci-fi seriálu televize Netflix a nyní také hrdinka románu Rebelka Robin.
horory

Stranger Things: Rebelka Robin

403 Kč
Zvuk
Před hrůzou si marně zacpáváš uši. U hory Mount Hood v Oregonu funguje komunita survivalistů, kteří se straní civilizace.
horory
Ukázky

Zvuk

404 Kč
Carrie
Kultovní dílo mistra hororu Nešťastné neatraktivní Carrie se spolužáci smějí a doma ji krutě trýzní její vlastní matka, náboženská fanatička. Tyranizovaná dívka se rozhodne za své trápení krutě pomstít.
horory

Carrie

261 Kč
Sára
Napadlo vás někdy, kolik zbloudilých duší pobíhá po nemocničních chodbách? Kolik lidí zemřelo v průběhu let za tamními zdmi a navěky tak uvízlo kdesi mezi světy? Mají vůbec naději přejít na druhý břeh?
horory
Ukázky

Sára

169 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 84 položek
1 2 3 .. 9 > >>