Nejprodávanější e-knihy - leden 2023
horory

Carrie - 20%
Kultovní dílo mistra hororu Nešťastné neatraktivní Carrie se spolužáci smějí a doma ji krutě trýzní její vlastní matka, náboženská fanatička. Tyranizovaná dívka se rozhodne za své trápení krutě pomstít.
horory
Ukázky

Carrie

179 Kč
143 Kč
Hrůzy v Michiganu - 20%
(1x)

Vyprávění o nevšedním setkání dvou zcela odlišných světů uprostřed hustých lesů horního Michiganu.

horory
Ukázky

Hrůzy v Michiganu

200 Kč
160 Kč
Magořina - 20%
(2x)
Příběh, který zpočátku může vypadat jako klasický popcornový horůrek, se záhy mění v něco mnohem podivnějšího. Mistr bizarností Carlton Mellick III bere klasické schéma teenagerské vyvražďovačky a s potutelným úsměvem ho prohání mixérem.
horory
Ukázky

Magořina

190 Kč
152 Kč
Pavučina snů - 20%
(3x)
Kdysi dávno se v prokletém městě Derry (dějišti klasických románů To a Nespavost) spojili čtyři kluci a odhodlali se ke statečnému činu. K činu, jenž je všechny změnil způsobem, který nikdy nebudou schopni pochopit.
horory
Ukázky

Pavučina snů

320 Kč
256 Kč
Stephen King jde do kina - 20%
Pět literárních děl Stephena Kinga, která se stala (vedle dalších) předlohou k filmovému zpracování. Každou povídku, novelu či román doplňuje vždy několik autorových postřehů, dojmů či připomínek k danému filmu.
horory
Ukázky

Stephen King jde do kina

260 Kč
208 Kč
Zhubni - 20%
(1x)
Kletba jako zasloužený trest? Billy Halleck má všechno, co si může přát – drahý dům, hezkou rodinu a výnosné zaměstnání v advokátní kanceláři. Má však také velkou nadváhu a lékař ho varuje před infarktem.
horory
Ukázky

Zhubni

219 Kč
175 Kč
Dům na tekutých píscích - 20%
(1x)
Klíštěk a Polly jsou děti, které se nikdy nesetkaly se svými rodiči, ačkoliv s nimi žijí v jednom domě. Vedou pohodlný život v izolaci, v péči staré chůvy a několika robotických zařízení, ale čím jsou starší, tím víc otázek si kladou.
horory
Ukázky

Dům na tekutých píscích

230 Kč
184 Kč
Dům u hřbitova - 20%
(4x)
Na hřbitově Bachelor’s Grove stojí zvláštní dům. Mezi místními se povídá, že jej obchází přízrak, a není proto divu, že stavení se téměř každý už léta vyhýbal a k návštěvě lákal pouze uctívače ďábla…
horory
Ukázky

Dům u hřbitova

235 Kč
188 Kč
Christina - 20%
Ďábelské auto v klasickém hororovém thrilleru Středoškolák Arnie zahlédne stařičké auto Plymouth a okamžitě zatouží ho mít a pro radost si ho opravit. Jeho rodiče však mají naprosto odlišné představy o tom, jak by měl syn trávit čas a utrácet peníze.
horory
Ukázky

Christina

299 Kč
239 Kč
Země kanibalů - 20%
(3x)
Pětice slovenských vysokoškoláků přilétá do Peru, aby se obeznámila se životem běžných obyvatel, mimo ta nejtypičtější turistická centra.Naši zvídaví a neohrožení dobrodruzi se tak ocitnou v místech, o jakých se jim ani nesnilo.
horory
Ukázky

Země kanibalů

180 Kč
144 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 32 položek
<< < 1 2 3 4 > >>