Nejprodávanější e-knihy - leden 2023
křesťanství

Celopalem ve výhni božské lásky (II.) - 20%
Druhá část antologie listů otce Pia týkající se především období temné noci smyslů, která bezprostředně předcházela viditelné stigmatizaci tohoto světce z Gargana.
křesťanství
Ukázky

Celopalem ve výhni božské lásky (II.)

65 Kč
52 Kč
Tajemství stigmat otce Pia (III.) - 20%
V tomto výběru čtyřiadvaceti nejvýznamnějších listů tohoto světce nacházíme ponaučení, která otec Pio obvykle vkládal do listů adresovaných svým spolubratřím a duchovním synům.
křesťanství
Ukázky

Tajemství stigmat otce Pia (III.)

65 Kč
52 Kč
Vzor duchovního života (I.) - 20%
Setkání s autentickými texty kapucínského mystika. Jeho dopisy jsou fascinujícím a mnohdy také drsným svědectvím o nelehké duchovní cestě tohoto oblíbeného světce.
křesťanství
Ukázky

Vzor duchovního života (I.)

65 Kč
52 Kč
Protestant 2014/2 - 18%
Čílso 2/14 otvírá rozhovor s Milošem Rejchrtem. Hans Küng (Nedovolme, aby se jaro změnilo v zimu) pojednává o historických souvislostech a výzvách, které sebou nese jméno současného papeže.
křesťanství
Ukázky

Protestant 2014/2

22 Kč
18 Kč
Církevní dějiny - 20%
(1x)
Předložit přehledný a objektivní pohled na dějiny křesťanské církve v období od jejího počátku až do konce středověku představuje obtížný úkol. Autoři se pokusili vytvořit vyvážené, věcné a konfesně nezatížené podání církevních dějin.
křesťanství
Ukázky

Církevní dějiny

509 Kč
407 Kč
Dejiny boha - 20%
Dejiny Boha opisnou formou prechádzajú krok po kroku celými dejinami cirkvi od prvých opatrných krokov v staroveku až po súčasnosť, no zároveň poukazujú aj na myšlienkové posuny v teológii.
křesťanství
Ukázky

Dejiny boha

190 Kč
152 Kč
Modlitba argentinských nocí - 20%
(4x)
Nebudu nikdy dobrým teologem, pokud budu jen studovat názory jiných, psát vybroušené rešerše a nikdy nepocítím žízeň živé bytosti po Bohu. Pokud budu svět zkoumat jen z vnějšku, jako nezávislý a nezaujatý novinář, nikdy jej nepostihnu.
křesťanství
Ukázky

Modlitba argentinských nocí

127 Kč
102 Kč
Kořeny a květy biblických pojmů - 20%
Ohledání a zpřístupnění vybraných biblických pojmů. Autor začíná analýzou hebrejských a řeckých termínů, hledá jejich souvislosti napříč biblickým kánonem.
křesťanství
Ukázky

Kořeny a květy biblických pojmů

95 Kč
76 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 38 položek
<< < 1 2 3 4