Nejprodávanější knihy - leden 2023
horory

Schovka
(1x)
Hororový příběh o tom, jak se hra může zvrtnout v boj o holý život, a o tom, že i holý život může být výhrou.
horory

Schovka

223 Kč
Noční kousky
(2x)
Sbírka povídek inspirovaná rytinami malíře Jacquese Callota. V souhrnném celku vychází tato klasická sbírka v češtině vůbec poprvé od doby svého vydání v roce 1817.
horory

Noční kousky

269 Kč
Tokijský ghúl 2
Tokijský ghúl je temný a atmosférický mix hororou a mafiánky. Hrdina se má stát svačinou jedné ghúlky, jenže díky souhře okolností ghúlka umírá, on je těžce zraněný... a aby přežil, jsou mu transplantovány orgány mrtvého montstra.
horory

Tokijský ghúl 2

224 Kč
Revival
Temný a uhrančivý román z pera slavného mistra napětí. Revival vypráví o knězi, který před lety přijel do novoanglického městečka, získal si zdejší obyvatele a stal se přítelem a mentorem malého chlapce.
horory

Revival

333 Kč
Ticho před bouří

Zavládl klid. Pobyt ve vězení obklopeném mrtvými se začíná blížit něčemu, co by se skoro dalo nazvat normálním životem. Jenž okamžiky bezpečí jsou ty nejnebezpečnější. Stačí jen na chvíli polevit v ostražitosti... a následky jsou nedozírné.

horory

Ticho před bouří

269 Kč
Zrozeni k utrpení
Série, která přinesla svěží vítr do hnijícího ovzduší zombie žánru, právě dospěla k rozuzlení svého zatím nejzásadnějšího příběhu!
horory

Zrozeni k utrpení

269 Kč
Život plný utrpení
Rick je zajatý ve městě Woodbury a obklopený šílenci. Jeho rodina a blízcí ho zatím začínají považovat za mrtvého. Postkatastrofický horor.
horory

Život plný utrpení

269 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 57 položek
<< < 1 .. 4 5 6