Nejprodávanější e-knihy - leden 2023
psychologie

Buďte výjimeční - 20%
Kniha světově uznávaného odborníka na neverbální komunikaci nabízí průlomový pohled na pět účinných principů, které odlišují výjimečné lidi od ostatních.
psychologie
Ukázky

Buďte výjimeční

365 Kč
292 Kč
Dopamin - 20%
(1x)
Proč v čase hojnosti, bohatství, svobody a technologického a medicínského pokroku nebývale postrádáme pocit štěstí a cítíme se naopak mizerně?
psychologie
Ukázky

Dopamin

299 Kč
239 Kč
Gerontopsychiatrie v klinické praxi - 20%
Publikace přináší přehled nejdůležitějších psychiatrických diagnóz staršího věku, jejich etiopatogenezi, klinický obraz a možnosti léčby včetně možností nefarmakologických intervencí.
psychologie
Ukázky

Gerontopsychiatrie v klinické praxi

484 Kč
387 Kč
Jak mít dobrou náladu - 20%
Až vás přepadne panika, sáhněte po této knize! Olivia Remesová se věnuje výzkumu duševního zdraví na Cambridgeské univerzitě a posledních deset let zasvětila hledání odpovědi, jak se zbavit úzkosti, stresu a paniky.
psychologie
Ukázky

Jak mít dobrou náladu

239 Kč
191 Kč
Jak ovládnout své emoce - 20%
Míváte někdy ve svých myšlenkách sklon k negativitě?
psychologie
Ukázky

Jak ovládnout své emoce

297 Kč
238 Kč
Jsi prostě borec - 20%

Přestaňte pochybovat, že jste skvělí, a začněte si úžasně žít. Skvělá motivační knížka pro každého, kdo zoufale touží po lepším životě, ale nechce se zruinovat jeho hledáním. Přes sto týdnů už se drží na žebříčku bestsellerů NYT!

psychologie
Ukázky

Jsi prostě borec

249 Kč
199 Kč
Konec utrpení v rodinách a vztazích - 20%

Tato unikátní a nadčasová publikace vás provede krok za krokem k prohlédnutí a proměně rodové zátěže, emočních zranění a projekcí, které jsou příčinou utrpení mezi lidmi.

psychologie
Ukázky

Konec utrpení v rodinách a vztazích

337 Kč
270 Kč
Multiorgasmický muž - 20%
Naučte se oddělit orgasmus a ejakulaci! Radujte se z vyšší vitality a dožijte se vyššího věku! Prožívejte ihned opakované orgasmy! V Čechách dávno doprodaný světový bestseller nyní znovu dostupný v revidovaném vydání.
psychologie
Ukázky

Multiorgasmický muž

219 Kč
175 Kč
Myšlení pod kontrolou - 20%
V knize naleznete mnoho praktických technik a cvičení na sebepoznání, meditace, imaginace, relaxace, práci se sny a konkrétní mentální techniky zaměřené na rozvoj a programování mysli.
psychologie
Ukázky

Myšlení pod kontrolou

288 Kč
230 Kč
Pracujte chytřeji a naučte se odpočívat - 20%
(1x)
Autorka vás pomocí správných otázek donutí uvědomit si, čeho chcete vlastně ve skutečnosti v životě dosáhnout a že chcete-li pracovat chytřeji a naučit se odpočívat, budete se muset naučit prosadit si právo na odpočinek.
psychologie
Ukázky

Pracujte chytřeji a naučte se odpočívat

220 Kč
176 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 188 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 19 > >>