Nejprodávanější e-knihy - leden 2023
psychologie

Poznej svůj cíl - 20%
(3x)
Kniha vypráví o životních souvislostech a upozorňuje na základní úkol každého člověka - projevit se! Populárně-psychologický rádce.
psychologie
Ukázky

Poznej svůj cíl

130 Kč
104 Kč
Miluj svůj život - 20%
Autorka nás ve své populárně psychologické příručce vede k pozitivním změnám v myšlení a vytváří prostředí, které nás samo posunuje k prožití kvalitnějšího a hodnotnějšího života. Myšlenky a slova, která vyslovíme, tvoří náš život.
psychologie
Ukázky

Miluj svůj život

254 Kč
203 Kč
Psychoterapie dítěte - 20%
Jedinečná publikace je autentickým a komentovaným záznamem psychoanalyticky orientované psychoterapie šestiletého chlapce.
psychologie
Ukázky

Psychoterapie dítěte

135 Kč
108 Kč
Současný výzkum psychoterapie - 20%
V souladu se současnými trendy zkoumání konkrétního přínosu psychoterapie autor představuje čtenáři metody objektivního posouzení její prospěšnosti a přibližuje různé nástroje pro zmapování výsledků jejího působení.
psychologie
Ukázky

Současný výzkum psychoterapie

150 Kč
120 Kč
Ticho promlouvá - 20%
(1x)
Když se spojíme s tichem ve svém nitru, tak překročíme hranice své aktivní mysli a objevíme hloubku klidu a spokojenosti. S tímto poselstvím se seznámili čtenáři na celém světě v Tolleově první knize Moc přítomného okamžiku.
psychologie
Ukázky

Ticho promlouvá

259 Kč
207 Kč
Hovory s terapeuty - 20%
Rozhovory s předními českými terapeuty a psychoterapeuty o vnitřních konfliktech, partnerských krizích, paralelních vztazích, depresích, úzkostech, o pocitech, emocích, cestách ke štěstí, ale i o závislostech a o smrti vycházejí z prožitků...
psychologie
Ukázky

Hovory s terapeuty

289 Kč
231 Kč
Je-li ti život milý - 20%
Specialistka paliativní péče Rachel Clarke denně pomáhá nevyléčitelně nemocným smířit se s osudem a snaží se jim umírání co nejvíce ulehčit.
psychologie
Ukázky

Je-li ti život milý

289 Kč
231 Kč
Poradenství pro pozůstalé - 20%
Co říct někomu, kdo právě ztratil milovaného člověka? Jak poradit matce, které zemřelo dítě? Jakou podporu poskytnout lidem, kteří při tragickém neštěstí přišli o někoho ze svých blízkých?
psychologie
Ukázky

Poradenství pro pozůstalé

339 Kč
271 Kč
AHA! Rodičovství - sourozenci - 20%
Kniha obsahuje praktické a výzkumem podložené rady, jak: - si vytvořit hluboký vztah ke každému z vašich dětí, aby skutečně uvěřily tomu, že nikoho jiného nemůžete milovat více...
psychologie
Ukázky

AHA! Rodičovství - sourozenci

269 Kč
215 Kč
Alkohol, alkoholik, Apolinář - 20%
Autor knihy je abstinující alkoholik, který dobrovolně absolvoval léčbu.
psychologie
Ukázky

Alkohol, alkoholik, Apolinář

254 Kč
203 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 188 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 19 > >>