Nejprodávanější Kniha nebo Mapa - prosinec 2023
světová

Kam jsi zmizela? - 11%
(3x)
Dívka Bea je na útěku z domova, když potká automechaničku Lou. Náhodné setkání se ukáže jako osudové. Obě ženy nasedají do auta a pokouší se ujet před komplikovanými vztahy i traumaty. Bez ohledu na věkový rozdíl obě sdílejí podobné důvody k úniku.
světová

Kam jsi zmizela?

359 Kč
319 Kč
Kapitula: Duna - 11%
Šestý díl světoznámé série! Pouštní planeta Arrakis byla zničena. Pod vedením Matky představené Darwi Odradové kolonizuje Bene Gesserit úrodnou planetu.
světová
Ukázky

Kapitula: Duna

494 Kč
439 Kč
Kavárna ve Vídni: Tajná přání - 11%
(1x)
Vídeň, konec 19. století. Jako dědička kavárny stojí mladá Žofie z Werdenfelsu na křižovatce mezi etiketou a sebeurčením. Po strýcově úmrtí se její Café Prinzess stane oblíbeným místem setkání vídeňské kulturní bohémy.
světová

Kavárna ve Vídni: Tajná přání

539 Kč
479 Kč
Kde zrovna jsem - 11%
(3x)
Knihu Kde zrovna jsem můžeme číst jako román, ale i jako pásmo volně navazujících, převážně lyrických povídek spojených hlasem jejich vypravěčky a protagonistky, singl ženy středního věku, pro kterou je samota životní volbou.
světová
Ukázky

Kde zrovna jsem

268 Kč
238 Kč
Kočičí válečníci: Nové proroctví (3) - Rozbřesk - 11%
Nebezpečí vystrkuje drápy. Kočičí válečníci v třetím pokračování druhé série. Domov všech čtyř kočičích klanů čelí zničujícímu nebezpečí.
světová
Ukázky

Kočičí válečníci: Nové proroctví (3) - Rozbřesk

242 Kč
215 Kč
Komiksová akademie: Auta - 11%
Ve vtipné Komiksové akademii plné zajímavých faktů tě čekají díly o zvířatech, strojích i výpravy do hlubin oceánu a vesmíru… Pokud tě baví auta, tak je tato kniha právě pro tebe.
světová

Komiksová akademie: Auta

242 Kč
215 Kč
Konec dětství - 11%
(1x)
Na obloze nade všemi městy planety se náhle objevily vesmírné lodě. V nich k nám dorazila intelektuálně, technologicky i vojensky nadřazená mimozemská rasa známá jako Suveréni.
světová
Ukázky

Konec dětství

358 Kč
318 Kč
Kouzelné dobrodružství - 11%
(1x)
Ilustrované vydání světoznámého francouzského románu, který spatřil světlo světa již před více než sto lety, a přesto dodnes okouzluje čtenáře v mnoha zemích světa. Obsajuje desítky původních barevných dřevorytů a i barevnou ořízku.
světová

Kouzelné dobrodružství

358 Kč
318 Kč
Krabička - 11%
(3x)
V lese se najednou objevila krabička. Na jedné straně má dvě dírky a nikdo neví, jak se tam ocitla. Všechna zvířátka přemýšlejí o tom, proč se objevila právě v lese, nikdo ale nezná odpověď.
světová

Krabička

215 Kč
191 Kč
Král bez kratochvíle - 11%
(1x)
V horské vesnici na konci světa, ztrácející se pod závějemi sněhu, beze stopy zmizí Marie Chazottesová. Utekla? Někdo ji unesl? Zabil? Záhada narůstá, když začnou postrádat i dalšího souseda, a ani ten nebude poslední.
světová

Král bez kratochvíle

312 Kč
278 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100