Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2023

Země
(3x)
Lea o všechno přišla. Několikrát. Válka jí vzala rodinu, komunisti dceru, škodolibost osudu partnera. Naštěstí ale dostala do vínku nevšední dar – téměř nadpřirozenou fyzickou sílu.
Ukázky

Země

319 Kč
Bouře nad savanou
(1x)
Novinářka Nora se při záchraně keňského chlapce dostane na stopu vraždící sekty Mungiki. Její činnost nezůstane bez povšimnutí a Nora brzy nachází výhružné vzkazy.
Ukázky

Bouře nad savanou

189 Kč
Bretaňský příboj
(2x)
Druhý případ komisaře Dupina z letní Bretaně okořeněný humorem, venkovským koloritem a místními kulinářskými specialitami. Deset námořních mil od Concarneau: Legendami opředené souostroví Glénan působí svými bílými písečnými plážemi a křišťálově průzračnou vodou jako karibský ráj...
Ukázky

Bretaňský příboj

209 Kč
Bridgertonovi: Čekanka
(1x)
Další kniha z oblíbené série o Bridgertonových. Colina Bridgertona už unavovalo, že ho lidé považují pouze za okouzlujícího hejska. A nejvíc mu vadilo, že všichni hltali klepy z pera lady Whistledownové, která se o něm zmiňovala snad v každém ze svých sloupků.
Ukázky

Bridgertonovi: Čekanka

209 Kč
Dálkový výslech
Dálkový výslech Václava Havla je nejosobitější a také nejúspěšnější knihou našeho bývalého prezidenta. Je vyznáním jeho vztahu k lidem, umění, politice a je i jeho životopisem. Tím, že tento rozhovor Karlu Hvížďalovi poskytl, ze sebe sejmul povinnost jednou napsat paměti.
Ukázky

Dálkový výslech

209 Kč
Diagnostika dítěte předškolního věku

Prověřte dovednosti předškoláků Publikace je určena především učitelkám MŠ a rodičům. Přináší návod, jaké oblasti vývoje u dítěte sledovat, co by dítě ve kterém věku mělo umět.

Ukázky

Diagnostika dítěte předškolního věku

299 Kč
Ekonomické bubliny
Tato kniha popisuje příběhy největších ekonomických krizí od tulipánové horečky v Nizozemí, přes Velkou hospodářskou krizi až po pandemii koronaviru.
Ukázky

Ekonomické bubliny

305 Kč
Hedvábné stezky
(3x)

Monumentální publikace, která představuje historii světa v nových souvislostech Dějiny se mnohdy ubíraly jinými cestami, než jsme si doposud mysleli. Přelomové dílo britského autora sleduje historii perspektivou „hedvábných cest“ – tras, které spojovaly země i kontinenty a vytvářely globální svět dávno před moderní dobou.

Ukázky

Hedvábné stezky

469 Kč
Jedině smrtí
(3x)
Jak křížové tažení za osvobození Sabbatiných světů pokračuje, plukovník komisař Gaunt vede Tanithské První a jediné do nové válečné zóny, která nic neodpouští - na pevnostní planetu Jago.
Ukázky

Jedině smrtí

149 Kč
Letní světlo, a pak přijde noc
(2x)
V románu Letní světlo, a pak přijde noc nahlédneme do života lidí v malé islandské vesnici v 90. letech minulého století, za nastupující finanční expanze Islandu, následované totálním krachem.
Ukázky

Letní světlo, a pak přijde noc

176 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100