Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2023
sci-fi a fantasy

Podlý král - 20%
(4x)

Člověk musí být dost silný na to, aby bojoval pořád dokola. Druhý díl napínavé fantasy série. Doubek je dědicem vílího trůnu a Jude musí bratříčkovi zajistit bezpečí. Právě proto k sobě připoutala podlého prince – teď už krále – Cardana a stala se šedou eminencí tahající za nitky celé říše.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Podlý král

279 Kč
223 Kč
Válečná smršť - 20%
Za každé vítězství se platí. Mare Barrowová to ví až moc dobře. Když ji zradil Cal, málem ji to zničilo. Nyní je odhodlaná bránit své srdce a zajistit svobodu Rudým i novokrevným. Musí zničit království Norty jednou pro vždy… Jenže to nemůže dokázat sama. Nastane čas, aby spojené síly Calových Stříbrných přívrženců a Šarlatové hlídky ukázaly, co umí.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Válečná smršť

279 Kč
223 Kč
Z kouře a kamene - 20%
(1x)

Neotřelá urban fantasy, která se stala vítězným rukopisem literární soutěže Hvězda inkoustu Když se u Carys Obelové objeví jedna z nejmocnějších bytostí města Morigan a zemře jí v náruči, netuší, jak moc se její život změní.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Z kouře a kamene

199 Kč
159 Kč
Zmizení Sáry Lindertové - 20%
(3x)
Jednoho podzimního večera vešla bezproblémová studentka Sára Lindertová do metra a víckrát ji nikdo neviděl.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Zmizení Sáry Lindertové

279 Kč
223 Kč
Šest vran - 20%
(7x)
Za peníze se dá koupit všechno! Nebo aspoň to platí v Ketterdamu, ve kterém se nikdo nevyzná lépe, než Kaz Brekker, fenomenální podvodník a zloděj. A když se objeví neodolatelná zakázka? Je čas sehnat si pomocníky.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Šest vran

339 Kč
271 Kč
Alea dívka moře: Barevné vody - 20%
(1x)
Dobrodružství, výjimečné přátelství a tajemství ukryté v hlubinách moře! Alea už konečně ví, proč se celý život cítila tak jiná. Je mořská panna, stejně jako její matka, která před jedenácti lety zmizela neznámo kam.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Alea dívka moře: Barevné vody

249 Kč
199 Kč
Hraničářův učeň - Kniha šestá - Čaroděj na severu - 20%
(1x)
Will coby plnohodnotný hraničář pečující o vlastní léno se záhy přesvědčí, že v každé, dokonce i v té sebeospalejší díře se mohou dít věci ohrožující životy lidí i bezpečnost celého království. Než se naděje, ocitne se spolu s Alyss ve víru nového dobrodružství, které ho zavede do odlehlého léna daleko na severu.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Hraničářův učeň - Kniha šestá - Čaroděj na severu

249 Kč
199 Kč
Sestra smrt - 20%
(1x)
Příběh plný tajemství, lásky a zkoušek. Pokračování knihy Čarověník.Poté, co se Štěpán a Jindřiška vrátí zpět do našeho světa, čekají, že se vše vrátí do normálu. Ovšem Jindřiška cítí, že její osud není v říši lidí.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Sestra smrt

129 Kč
103 Kč
Hraničářův učeň 10 - Císař Nihon-Džinu - 20%
(1x)
Horác by se coby vyslanec v cizí zemi neměl vměšovat do vnitřních záležitostí – ale nedokáže nečinně přihlížet, jak se křivopřísežný šlechtic pokouší uchvátit trůn.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Hraničářův učeň 10 - Císař Nihon-Džinu

249 Kč
199 Kč
Děti magie 2 - Nepřítel trpaslíků - 20%
Čarodějnické sourozence Mika a Zuri osud opravdu zkouší. Sotva si trochu odpočinuli, čeká je celá řada dalších dobrodružství.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Děti magie 2 - Nepřítel trpaslíků

144 Kč
115 Kč
Zobrazuji 131 - 140 z 144 položek
<< < 1 .. 12 13 14 15 > >>