Nejprodávanější tituly - prosinec 2023
horory

Doktor Spánek - 11%
(1x)
Stephen King v knize Doktor Spánek navazuje na svůj předchozí román Osvícení, takže se opět setkáme se známými hrdiny. Malý Danny dospěl a přes svá dobrá předsevzetí se vydal v otcových stopách alkoholismu a záchvatů zuřivosti.
horory

Doktor Spánek

450 Kč
400 Kč
Ostrov Duma Key - 11%
(4x)
Edgar Freemantle je bohatý stavař, který při nehodě na stavbě utrpí zranění mozku a přijde o pravou paži. Během zdlouhavého léčení propadá takovým záchvatům zuřivosti a výpadkům paměti, že ho opustí manželka.
horory

Ostrov Duma Key

333 Kč
296 Kč
Outsider - 11%
(2x)
Když je v městském parku zavražděn jedenáctiletý chlapec, spolehliví očití svědci bez váhání označí za viníka oblíbeného trenéra Terryho Maitlanda. Důkazy DNA a otisky prstů potvrzují, že zločin byl spáchán tímto rodinou milovaným mužem.
horory

Outsider

441 Kč
392 Kč
Přízraky Andalusie - 20%
Přináší magie chaos, či řád? Jsou duchové skutečností, nebo jde jen o výplody bujné fantazie či choré mysli? Má přítomnost přízraků příčinnou souvislost s násilnou smrti? A mohou s námi komunikovat?
horory

Přízraky Andalusie

259 Kč
207 Kč
Sledgehammer 44 - 11%
Z amerického bojového letounu přímo doprostřed bitevní vřavy druhé světové války seskakuje muž v železném obleku a dopadá jako ocelová pěst na nacistickou armádu s její těžkou bojovou technikou i na jejího nejnebezpečnějšího zástupce...
horory

Sledgehammer 44

539 Kč
479 Kč
Strážci zákona - 11%
(1x)
Ve Wentworthu v Ohiu panuje horké letní odpoledne a v Topolové ulici je všechno jak má být. Jediná věc, která zcela nezapadá do obrazu, je červená dodávka, která vyčkává s běžícím motorem na kopci.
horory

Strážci zákona

333 Kč
296 Kč
Tajemství sídla Craven Manor - 11%
(1x)

Daniel zoufale shání práci. Když mu někdo pod dveře strčí vzkaz, který mu nabízí místo správce staré nemovitosti, má pocit, že to je příliš skvělé, než aby to mohla být pravda.

Když ale dorazí do Craven Manor, zmocní se ho podezření.

horory

Tajemství sídla Craven Manor

314 Kč
279 Kč
V duchu Edgara Allana Poea - 11%
Antologie polské fantastiky známých i dnes méně známých polských autorů z přelomu 19. a 20. století. Mezi ty známé patří bezesporu dva polští nositelé Nobelovy ceny za literaturu - Władysław Reymont a Henryk Sienkiewicz -, ...
horory

V duchu Edgara Allana Poea

314 Kč
279 Kč
Vraždy a jiné zběsilosti - 11%
Klasik hrůzostrašné povídky by nemohl existovat bez protikladných vlivů, a tak vedle jeho nejlepších děsuplných povídek, můžeme postavit pěkně úderné, vypointované grotesky, protože humor a horor mají k sobě mnohdy nebezpečně blízko.
horory

Vraždy a jiné zběsilosti

269 Kč
239 Kč
Kouzelná skříňka pro Gwendy - 11%
(1x)
Kouzelná skříňka pro Gwendy je dalším Kingovým dílem situovaným do fiktivního maineského městečka Castle Rock. Tentokrát se však, na rozdíl od těch ostatních, jedná o poměrně krátkou novelu, napsanou navíc ve spolupráci s Richardem Chizmarem.
horory

Kouzelná skříňka pro Gwendy

252 Kč
224 Kč
Zobrazuji 141 - 150 z 158 položek
<< < 1 .. 13 14 15 16 > >>