Nejprodávanější Kniha - prosinec 2023
botanika

Atlas bylin 2 - 11%
(1x)
Nalzenete zde více než 100 planě rostoucích druhů, které můžete najít v naší přírodě od časného jara až do pozdního podzimu.
botanika
Ukázky

Atlas bylin 2

269 Kč
239 Kč
Encyklopedie rostlin tropů a subtropů - 11%

Unikátní encyklopedie tropických a subtropických rostlin. Autorské dílo přináší rozsáhlý přehled tropických a subtropických rostlin, které se pěstují jako okrasné nebo užitkové, popřípadě mají obojí hodnotu.

botanika
Ukázky

Encyklopedie rostlin tropů a subtropů

1 521 Kč
1 352 Kč
Fenomén Velká kotlina 2 - 11%
Kniha navazuje na první díl, který podává přehled o druhové diverzitě. V tomto dílu autor vysvětluje příčiny druhového bohatství rostlin a živočichů.
botanika
Ukázky

Fenomén Velká kotlina 2

1 170 Kč
1 040 Kč
Rostliny a lidský mozek - 11%
(1x)
Knia si dala za úkol popsat, nejen jak na nás z hlediska farmakologie nebo psychofarmakologie působí chemické látky odvozené z rostlin a hub, ale zejména proč tomu tak je. K čemu to je rostlině dobré?
botanika

Rostliny a lidský mozek

528 Kč
470 Kč
Atlas zapomenutých hub - 11%
Atlas zapomenutých hub je výslednicí autorova více než třicetiletého, téměř detektivního a trpělivého pátrání v archívech a mezi dosud žijícími mykology-pamětníky. Bádání se zastavilo na čísle 52.
botanika

Atlas zapomenutých hub

179 Kč
159 Kč
Deskové hry. Bylinky, květiny, stromy a keře - 11%
Zábavné hry, které pomáhají poznat přírodu. Jednoduché a rychlé hry, které děti zabaví a přitom je naučí poznávat nejznámější stromy a byliny.
botanika
Ukázky

Deskové hry. Bylinky, květiny, stromy a keře

269 Kč
239 Kč
Fousodějova lesní škola – Poznáváme houby - 11%
Víš, která houba chutná jako kuře? Tušíš, pod kterým stromem roste kotrč? Pokud ne, tak hurá do Fousodějovy lesní školy!
botanika
Ukázky

Fousodějova lesní škola – Poznáváme houby

314 Kč
279 Kč
Ke kořenům čínské medicíny - 11%
Dle klasické tradiční čínské medicíny existuje několik málo Principů (kořenů nemoci), vícero Zákonitostí (obrazů nemoci) a tisíce Příznaků (projevů nemoci), s kterými pak pacienti přicházejí do ordinací.
botanika

Ke kořenům čínské medicíny

539 Kč
479 Kč
Léčivá síla divokých bylin - 11%
Divoké byliny jsou mnohými vnímány jako plevel. Netuší však, že jejich zelené listy nebo pestrobarevné květy obsahují celou řadu důležitých vitaminů a minerálních látek potřebných pro zdraví a celkovou dávku životní energie.
botanika

Léčivá síla divokých bylin

449 Kč
399 Kč
Stromy - 11%
V tomto atlase se můžete seznámit se stovkou stromů, které rostou v lesích, parcích a zahradách střední Evropy. Portréty jednotlivých druhů doplňují překvapivá fakta a zajímavosti.
botanika

Stromy

314 Kč
279 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 45 položek
1 2 3 .. 5 > >>