Nejprodávanější Kniha nebo Mapa - prosinec 2023
ekonomie

Elon Musk - 11%
(1x)
From the author of Steve Jobs and other bestselling biographies, this is the astonishingly intimate story of the most fascinating and controversial innovator of our era—a rule-breaking visionary.
ekonomie

Elon Musk

719 Kč
639 Kč
Kapitalismus a svoboda - 11%
(1x)
Tato kniha vznikla jako reakce na poválečné snahy americké vlády zvyšovat svoji roli v ekonomice a centralizovat ekonomické rozhodování a moc.
ekonomie

Kapitalismus a svoboda

350 Kč
311 Kč
Můj život a dílo - 11%
(1x)
Na počátku byla touha vynalézt samostatně pohybující se stroj, který by měl všestranné využití při práci na farmě a zbavil by tak zemědělce těžké manuální dřiny.
ekonomie

Můj život a dílo

332 Kč
295 Kč
Úvod do podnikové ekonomiky - 11%
Publikace si klade za cíl poskytnout čtenářovi dostatečný teoretický přehled k problematice podnikové ekonomiky a zároveň poukázat na vybrané skutečnosti z praktického pohledu prostřednictvím příkladů k procvičení.
ekonomie

Úvod do podnikové ekonomiky

237 Kč
210 Kč
Jak jsme se stali kolonií - 11%
(9x)
Renomovaná ekonomka s politologickým vzděláním ve své nové knize s provokativním, leč bohužel přiléhavým názvem, popisuje cestu, kterou jsme od tzv. sametové revoluce až po dnešek prošli, analyzuje současnou situaci a zároveň načrtává možnosti vývoje
ekonomie

Jak jsme se stali kolonií

268 Kč
238 Kč
Základy SEO: jasně a stručně - 11%
Optimalizace pro vyhledávače (SEO) je skvělou oblastí internetového podnikání. Ať už sami vlastníte nebo spravujete webové stránky někoho jiného, SEO by nemělo v žádném případě uniknout vaší pozornosti.
ekonomie
Ukázky

Základy SEO: jasně a stručně

267 Kč
238 Kč
Scaling Up - 11%
Nejdůležitější překážky růstu a prosperity firem jsou většinou interního charakteru a mohou být odstraněny cílenými kroky a často bez externích finančních zdrojů.
ekonomie

Scaling Up

314 Kč
279 Kč
Dark Web: Sex, drogy a bitcoiny - 11%
Dark Web je tajemné a mýty opředené místo na internetu, kde se za virtuální peníze dá koupit leccos ilegálního. Lidé si posílají poštou drogy a padělané dokumenty, nakupují ukradené kreditní karty a sledují pornografii za hranou zákona.
ekonomie

Dark Web: Sex, drogy a bitcoiny

251 Kč
223 Kč
Kniha ekonomie - 11%
Co se děje při recesi? Jak fungují peníze? Proč platíme daně?
ekonomie

Kniha ekonomie

719 Kč
639 Kč
Komunikace a prezentace - 11%
V novém vydání knihy se dozvíte, jak se chovat v nejčastějších komunikačních situacích – když potřebujete něco pochopit, vysvětlit, vést s někým rozhovor, řídit diskusi, někoho o něčem přesvědčit či dokonce motivovat k určitému jednání.
ekonomie

Komunikace a prezentace

323 Kč
287 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 76 položek
1 2 3 .. 8 > >>