Nejprodávanější tituly - prosinec 2023
sci-fi

Počítačoví piráti
Jednu z klasických antologií Isaaka Asimova lze po více než čtvrt století od prvního vydání označit za „paleofuturistickou“, protože co se v našem světě mění rychleji než počítače a vše kolem nich?
sci-fi
Ukázky

Počítačoví piráti

253 Kč
Roboti úsvitu
(2x)
Hlavním motivem příběhu je Baleyho snaha prosadit po staletí přerušené obnovení kolonizace Galaxie lidmi.
sci-fi
Ukázky

Roboti úsvitu

268 Kč
Agent řádu
(1x)
Čtvrtá kniha série Agent Cormac.
sci-fi

Agent řádu

251 Kč
Divoši
(2x)
Kreslený biografický román vycházející ze skutečných událostí, jak je ve svých zápiscích zachytil mladý cestovatel a botanik Alberto Vojtěch Frič. Získal komiksovou cenu Muriel 2011 za Nejlepší původní český komiks a Nejlepší původní scénář.
sci-fi

Divoši

356 Kč
Garfield užívá života
Zabarikádujte ledničku, zavřete sušenky do sejfu, povolejte na ochranu svého psa lidovou milici - přichází Garfield! Humoristický komiks.
sci-fi

Garfield užívá života

359 Kč
Hrdinové
O Černém Dowovi se říká, že zabil víc mužů, než zima, a na trůn Severu se vyšplhal po hoře lebek. Král Spojeného království nemíní s úsměvem přihlížet, jak leze ještě výš. Rozkazy byly vydány a vojska se plahočí severským blátem.
sci-fi

Hrdinové

422 Kč
Malá noční můra
Konec 21. století. Masová automatizace, průmyslově vyráběné potraviny, nekontrolovatelný růst nezaměstnanosti a daní, uměle zvyšované ceny. zaměstnanec jedné z korpopací, ztrácí půdu pod nohama, když ho konformní vrstva Systému vyloučí ze svých řad.
sci-fi

Malá noční můra

27 Kč
Podivný ráj a jiné povídky
Podivný ráj obsahuje třiadvacet krátkých próz napsaných v letech 1953 a 1954, tedy stále v raném období Dickovy spisovatelské dráhy, kdy jeho první román teprve čekal na vydání a převážnou část jeho literární tvorby tvořily časopisecky publikované povídky.
sci-fi

Podivný ráj a jiné povídky

338 Kč
Deus Irae
(2x)
Po třetí světové válce vznikne kolem arcilotra Carltona Lufteufela náboženská sekta, která svého vůdce nechá prohlásit bohem a dá mu i nové jméno: Deus Irae.
sci-fi

Deus Irae

202 Kč
Hvězdy české sci-fi
Kniha Hvězdy české sci-fi dokazuje, že kvalitní fantastika u nás není jen otázkou historie, ale že Čapek nebo Nesvadba mají následovníky hodné jejich tradice.
sci-fi

Hvězdy české sci-fi

321 Kč
Zobrazuji 481 - 490 z 510 položek
<< < 1 .. 47 48 49 50 51 > >>