Nejprodávanější tituly - prosinec 2023
fitness a cvičení

Trénink výbušné síly - anatomie - 20%
Tento průvodce plyometrickým tréninkem je nezbytnou součástí sportovní přípravy pro rozvoj síly, hbitosti, rychlosti, pro koordinaci těla, rovnováhu a celkovou sportovní výkonnost. Díky své praktičnosti, vysoké odbornosti a komplexnosti je vhodný pro profesionální i amatérské sportovce a jejich trenéry.
fitness a cvičení
Ukázky

Trénink výbušné síly - anatomie

349 Kč
279 Kč
Jóga pro fascie - 11%
Fascie stabilizují a tvarují vaše tělo a podobně jako svaly, i fascie potřebují pravidelný pohyb. Jóga pro fascie ve vás uvolní ta nejhlubší napětí, zregeneruje a protáhne vazivo...
fitness a cvičení

Jóga pro fascie

268 Kč
238 Kč
Palivo pro tělo - 11%
Neselhávající a jednoduchý stravovací plán kolujících kalorií bez vzniku tukových záhybů, určený pro nastartování metabolismu, stimulaci ztráty hmotnosti, zpevnění těla a udržení kondice potřebné pro život od autora bestselleru Tělo jako posilovna.
fitness a cvičení

Palivo pro tělo

269 Kč
239 Kč
Pohybový systém - 11%
Kniha je zaměřena na problematiku pohybového systému člověka Je určena nejen pro tělovýchovné pracovníky, ale i zájemce o kvalitní péči o podpůrně pohybový systém.
fitness a cvičení

Pohybový systém

432 Kč
384 Kč
Štěstí! - 20%
12 a 1 cvičení metody Body2Brain má řadu výhod – fungují okamžitě, můžete je vyzkoušet kdekoli, nebudete potřebovat žádné pomůcky, stačí vám pár minut a hlavně: zasloužíte si je!
fitness a cvičení
Ukázky

Štěstí!

118 Kč
94 Kč
Hormonální jóga - 11%
Hormonální přeladění v období přechodu může být u ženy doprovázeno nejen tělesnými změnami, ale může ji zavést doslova na horskou dráhu pocitů.
fitness a cvičení

Hormonální jóga

412 Kč
366 Kč
Kettlebell Simple & Sinister - 11%
Kettlebell: Simple & Sinister je jasný a efektivní minimalistický program založený na fundamentálních cvicích autorova Hardstyle systému. Naučte se, jak používat tělocvičnu do ruky přímo od zdroje – člověka, který odstartoval kettlebell revoluci.
fitness a cvičení

Kettlebell Simple & Sinister

359 Kč
319 Kč
Pilakalajóga - 11%

Chcete mít zdravé, pevné a pěkné tělo? Je tu nová, jednoduchá metoda cvičení a relaxace, která v sobě spojuje prvky pilates, kalanetiky a jógy.

Příručka obsahuje 20minutový nenáročný program.

fitness a cvičení

Pilakalajóga

187 Kč
166 Kč
Tréninkový deník - 11%
Sportujte s rozmyslem a plánovaně!
fitness a cvičení

Tréninkový deník

179 Kč
159 Kč
Vnitřní úsměv - 6%
Meditace vnitřního úsměvu je postup, který soustředí radost a vděčnost do vnitřních orgánů a rozpouští tak tělesné a duševní napětí, které může vyvolávat nemoci.
fitness a cvičení

Vnitřní úsměv

296 Kč
278 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 40 položek
<< < 1 2 3 4