Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2023
sci-fi a fantasy

Let Eisensteinu - 20%
(6x)
Poté, co byl velitel Sedmé roty Gardy smrti bitevní kapitán Garro svědkem událostí na Ištvanu III a uvědomil si, do jaké hry byl bez svého vědomí zatažen, zmocní se fregaty Eisenstein a vydá se na Terru varovat Císaře před Horovou zradou.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Let Eisensteinu

149 Kč
119 Kč
Mycelium III: Pád do temnot - 20%
(21x)
V tomto svazku se konečně poodhalí to, co bylo doposud skryté, a čtenáři budou moci ocenit důmyslnou myceliální mandalu, kterou autorka s neobyčejnou precizností vyhotovila během deseti let, kdy se Myceliu soustavně věnovala.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Mycelium III: Pád do temnot

198 Kč
158 Kč
Mycelium II:  Led pod kůží - 20%
(18x)

Druhá z posvátných össenských drog. Zaostří mysl na vzdálený cíl. Ukáže směr. Najde spojení. Otevře cestu odsud až do vesmíru. A z vesmíru – sem.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Mycelium II: Led pod kůží

198 Kč
158 Kč
Co dělala Abigail v létě - 20%
(1x)

Je léto roku 2013 a Abigail, sestřenice Petera Granta, neví, co s volným časem. Ti, kdo ji znají, už tuší, že to nevěstí nic dobrého...

sci-fi a fantasy
Ukázky

Co dělala Abigail v létě

198 Kč
158 Kč
Dosah spásy - 20%
(2x)
Duchové z tanithských Prvních a jediných už byli příliš dlouho mimo první linii. Proto se zaradují, když se jim naskytne mise, ve které mohou dokonale využít svoje schopnosti. Třináctá kniha z cyklu Gauntovi Duchové.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Dosah spásy

149 Kč
119 Kč
Pohádka - 20%
Charlie Reade potká Howarda Bowditche, samotáře z domu na vysokém kopci. Na zahradě za domem stojí zamčená kůlna, z níž se linou příšerné zvuky. Pan Bowditch umírá a Charlie zjišťuje, že mu dům odkázal – spolu s tajemstvím...
sci-fi a fantasy
Ukázky

Pohádka

400 Kč
320 Kč
Pro hrst dukátů - 20%
Žhavé léto roku 1601. V kremnické mincovně, kde z drahých kovů vytěžených v uherských hornických městech razí nejlepší dukáty, tolary a groše v celé říši, došlo k vážnému incidentu – z pokladnice zamčené na tři zámky zmizela razidla.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Pro hrst dukátů

298 Kč
238 Kč
Dotek temnoty - 20%
(1x)
Persefona sice je bohyní jara, ale květiny při jejím doteku usychají. Doufá, že bude moct žít nový život v přestrojení za novinářku.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Dotek temnoty

319 Kč
255 Kč
Příběhy kacířství - 20%
Když se vojevůdce Horus vzbouřil proti Císaři, vypukla občanská válka, která téměř zničila Impérium. V celé galaxii zuří boje, když se někteří Astrates postavili proti svým bratrům ve zbrani. Jediným vítězem této vleklé války je smrt...
sci-fi a fantasy
Ukázky

Příběhy kacířství

149 Kč
119 Kč
Světlo v plameni - 20%
(1x)
Pravda o Seřině plánu vyšla najevo a narušila křehkou důvěru mezi ní a Nyktem. Teď musí udělat všechno, aby zničila Kolise, falešného krále bohů.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Světlo v plameni

389 Kč
311 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 584 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 59 > >>