Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2023
sci-fi

Mycelipedie
Co by to bylo za autorský svět, kdyby k němu neexistovala encyklopedie? Mycelipedii nestvořila pouze autorka celé ságy, ale spolu s ní také skalní fanoušci, kteří přibývají – inu jako houby po dešti.
sci-fi
Ukázky

Mycelipedie

198 Kč
Nezkrotná říše
(1x)
Brexley přežila strádání, mučení – a dokonce i Warwicka Farkase. Kvůli jeho zradě se stala zajatkyní Killiana, nádherného vládce budapešťských fae. Brzy však zjistí, že Killian není ten zlovolný vůdce, o němž slýchala.
sci-fi
Ukázky

Nezkrotná říše

279 Kč
Stanoviště  - Na stráži
Rusko v blízké budoucnosti. Po válce jsou celé oblasti zamořené a řeky otrávené. Jednotlivá města nemají téměř žádný kontakt s vládou v Moskvě. Mladý Jegor pobývá na základně v Jaroslavli už několik let.
sci-fi
Ukázky

Stanoviště - Na stráži

289 Kč
Volání po odplatě
Po katastrofálním útoku na domovskou soustavu Mantichora stojí její královské námořnictvo na pokraji zhroucení.
sci-fi
Ukázky

Volání po odplatě

179 Kč
Kov
Metal je víra i zákon. Hlavní hrdina dystopického románu hudebního publicisty Karla Veselého (Hudba ohně, Všechny kočky jsou šedé) podle něj žije, i když svět okolo něj se má trochu jiná pravidla.
sci-fi
Ukázky

Kov

259 Kč
Krvavý spolek
(1x)
Tanithští první byli staženi z přední linie a užívají si zaslouženého odpočinku. Ten se ale blíží ke konci. Nepřátelský vězeň – jeden ze smrtícího Krvavého spolku – chce zradit své pány, ale mluvit bude jedině s plukovníkem komisařem Ibramem Gauntem.
sci-fi
Ukázky

Krvavý spolek

149 Kč
Ragnarův spár
Planetu Aerius pustoší smrtící mor a miliony imperiálních občanů umírají. Inkvizitor Ivan Sternberg se v zoufalství obrátí na mocné Hvězdné vlky s žádostí o pomoc při znovuzískání starověkého talismanu z Lykosu.
sci-fi
Ukázky

Ragnarův spár

149 Kč
Ready Player One
(5x)
Strhující dobrodružný thriller z blízké budoucnosti, světa virtuální reality a počítačových her se stal kultovním bestsellerem New York Times, čtenářů napříč generacemi… a všech geeků.
sci-fi
Ukázky

Ready Player One

399 Kč
Obrněni pohrdáním
(4x)
Plukovník komisař Ibram Gaunt bojoval rok jako člen podzemního odporu na planetě Gereon ovládané nepřítelem. Když ji opustil, slíbil, že se vrátí s jednotkami Impéria a osvobodí občany Gereonu od jejich utiskovatelů.
sci-fi
Ukázky

Obrněni pohrdáním

149 Kč
Pária - Román o Bequin
(3x)
Ve městě Královna Mab není nic takové, jak se zdá. Pária, špiónka a agentka Inkvizice: tohle všechno je Alizabeth Bequin – a přitom není. Je to hádanka, dokonce i pro ni samotnou, lapenou mezi inkvizitory Gregorem Eisenhornem a Gideonem Ravenorem...
sci-fi
Ukázky

Pária - Román o Bequin

149 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 233 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 24 > >>