Nejprodávanější Kniha - prosinec 2023
přírodní vědy

Náš vesmír - 11%
Komplexní pohled na vesmír pro široký okruh čtenářů. Kniha je rozdělena do několika kapitol (Slunce, Země, Měsíc, Obří planety, Malá tělíska ve sluneční soustavě... až po Vesmír velkých měřítek) a mapuje na cca 300 vyobrazeních.
přírodní vědy

Náš vesmír

359 Kč
319 Kč
Stručná historie času v obrazech - 24%
(1x)
Aktualizované a rozšířené vydání knihy světoznámého fyzika.
přírodní vědy
Ukázky

Stručná historie času v obrazech

527 Kč
398 Kč
Vesmír v kostce - 6%
(4x)
Bohatě ilustrované pokračování fenomenálního bestselleru Stručná historie času, v němž autor uvádí čtenáře do fascinujícího světa obecné relativity a kvantové mechaniky.
přírodní vědy

Vesmír v kostce

424 Kč
399 Kč
Astronomie krok za krokem - 11%
Astronomie je skvělé hobby. Věnujte pozornost zázrakům vesmíru, které častokrát můžeme zažít na noční obloze při pozorování pouhým okem, dalekohledem nebo prostřednictvím hledáčku či displeje fotoaparátu.
přírodní vědy

Astronomie krok za krokem

449 Kč
399 Kč
Encyklopedie rostlin tropů a subtropů - 11%

Unikátní encyklopedie tropických a subtropických rostlin. Autorské dílo přináší rozsáhlý přehled tropických a subtropických rostlin, které se pěstují jako okrasné nebo užitkové, popřípadě mají obojí hodnotu.

přírodní vědy
Ukázky

Encyklopedie rostlin tropů a subtropů

1 521 Kč
1 352 Kč
Geostorky - 11%
(1x)
Geostorky jsou vlastně příběhy skutečných či smyšlených lidí (ať už vědců, či obyčejných smrtelníků) z různých koutů naší planety, do jejichž života zasáhla vesměs negativně síla přírody.
přírodní vědy

Geostorky

359 Kč
319 Kč
Pod bílou oblohou - 11%
Tato kniha je o lidech, kteří se snaží řešit problémy způsobené lidmi, kteří se snaží řešit problémy,“ popisuje autorka svou knihu rozkročenou mezi vědeckou reportáží a cestopisem.
přírodní vědy
Ukázky

Pod bílou oblohou

439 Kč
390 Kč
Ptáci - Příručka k určování všech evropských druhů - 11%
(1x)
S popisem všech evropských druhů ptáků a 4700 kvalitními fotografiemi je tato publikace nejobsáhlejší a nejkomplexnější jednosvazkovou fotografickou příručkou k určování evropských druhů ptáků, jaká byla dosud vydána.
přírodní vědy

Ptáci - Příručka k určování všech evropských druhů

674 Kč
599 Kč
Svět bez konce - 11%

Jean-Marc Jancovici je významný francouzský odborník na energetiku, který se ve své osvětové práci věnuje především vlivu energetické produkce na klima. V této knize se spojil se známým komiksovým kreslířem Christophem Blainem.

přírodní vědy

Svět bez konce

493 Kč
438 Kč
Často kladené otázky o vesmíru - 11%
Máte spoustu otázek: o prostoru, o času, o gravitaci, o pravděpodobnosti toho, že v červí díře potkáte své starší já. A všechny odpovědi najdete v téhle knize.
přírodní vědy

Často kladené otázky o vesmíru

449 Kč
399 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 387 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 39 > >>