Nejprodávanější tituly - prosinec 2023
medicína

Transgenerační přenos - 11%
Kniha je určena odborníkům i studentům, kteří se zajímají o způsoby a podoby přenosu životních zkušeností, zvláště těch traumatických, do dalších generací.
medicína

Transgenerační přenos

386 Kč
343 Kč
Učebnice obecné psychologie - 11%
Druhé, přepracované a rozšířené vydání úspěšné monografie obsahuje vedle kapitol zaměřených na tradiční témata obecné psychologie, kterými jsou poznávací, motivační a emoční procesy, také rozsáhlé sekvence o vědomí a nevědomí.
medicína

Učebnice obecné psychologie

446 Kč
396 Kč
Vazba - 11%
Dnes již klasická kniha pojednává o procesu citového přilnutí a dokazuje, že tendence dítěte ke vztahové vazbě je instinktivní odpovědí na potřebu ochrany.
medicína

Vazba

584 Kč
519 Kč
Akutní stavy ve vnitřním lékařství - 11%
Cílem publikace je poskytnout rychlou odpověď na nejčastější akutní klinické problémy, nejen v oblasti vnitřního lékařství, ale i v souvisejících oborech, jako je neurologie či psychiatrie....
medicína

Akutní stavy ve vnitřním lékařství

806 Kč
716 Kč
Léčba výhřezu meziobratlového disku bez operace - 11%
Spirální stabilizace páteře je originální metoda jak léčit poruchy páteře, ale hlavně jak jim předcházet dostatečnou regenerací.
medicína

Léčba výhřezu meziobratlového disku bez operace

270 Kč
240 Kč
Mikrobiologie, imunologie, epidemiologie, hygiena - 11%
Moderně pojatá učebnice přináší ucelený a systematický přehled základních poznatků z vzájemně souvisejících oborů – mikrobiologie, imunologie, epidemiologie a hygieny.
medicína

Mikrobiologie, imunologie, epidemiologie, hygiena

296 Kč
263 Kč
Nepřekážet naději - 11%
Kniha terapeutům nabízí průvodce, jak se při psychoterapeutickém sezení ukotvit tím, že porozumí svému prožitku s depresivním klientem a transformují své často negativní pocity do soucitu vůči klientovi i vůči sobě.
medicína

Nepřekážet naději

350 Kč
311 Kč
Poruchy hemostázy v klinické praxi - 11%
Moderní a prakticky pojatá monografie pro pregraduální i postgraduální studium a klinickou praxi se věnuje problematice hemostázy, jejíž porušení může vést k vážným a mezi lékaři obávaným patologickým stavům.
medicína

Poruchy hemostázy v klinické praxi

656 Kč
583 Kč
Toxikologie - 11%
Kniha se zabývá převážně chemickou stránkou mnohovrstevné problematiky interakcí škodlivých látek s živými organismy.
medicína

Toxikologie

486 Kč
432 Kč
Vše o hemodialýze pro sestry - 11%
Od vydání oblíbené příručky Vše o hemodialýze pro sestry uplynulo více než čtrnáct let, autorka tedy připravila vydání nové a rozšířené. Potřebu nového vydání nevyvolaly jen změny v technice a farmakologii, ale i nárůst počtu hemodialyzačních výkonů.
medicína

Vše o hemodialýze pro sestry

261 Kč
232 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 284 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 29 > >>